Isporuka i povraćaj

Isporuka


Isporuka proizvoda kupljenih na www.sos.hairlovers.rs vrši se Post Express kurirskom službom na adresu koju Kupac navede, a cena isporuke zavisi od težine poručenog/poručenih proizvoda.  

Na užoj teritoriji Beograda (≤ 2 km od prodajnog objekta Frizerski centar Hairlovers) S.O.S. Hairlovers d.o.o. obezbeđuje besplatnu isporuku za iznose preko 7000 din.


- - - 

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za uplatu otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.


1. OTKUPNINA je naznačena vrednosti poručenog proizvoda koji Primalac predaje kurirskoj službi, a vraća se Prodavcu.


2. POŠTARINA / VREDNOST ISPORUKE je vrednost transporta poručenog proizvoda od Prodavca do Primaoca i zavisi od ukupne težine pošiljke.
Poštarinu naplaćuje kurirska služba i obračunava se prema navedenoj tabeli iz Cenovnika poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja 


DANAS ZA SUTRA
Masa (kg)                  Rok uručenja do 12h       
cena (din)
Rok uručenja do 19h      
cena (din)
do 0,5 180,00 150,00
od 0,5 - 2 260,00 240,00
od 2 - 5 320,00 300,00
od 5 - 10 470,00 450,00
od 10 - 20 650,00 630,00
od 20 - 30 790,00 770,00
od 30 - 50 1000,00 970,00


3. POŠTARINA ZA UPLATU OTKUPNOG IZNOSA je vrednost koju kurirska služba naplaćuje od Primaoca pošiljke kao osiguranje za pružene usluge prenosa novca.

- za iznos uplate do 4.500,00 dinara: 45,00 dinara,
- za iznos uplate preko 4.500,00 dinara do 100.000,00 dinara: 1% od iznosa uplate.Politika otkazivanja porudžbine / proizvoda


Hairlovers Online prodavnica ima pravo da otkaže bilo koju porudžbinu, bilo kog artikla ukoliko Kupac ne ispuni uslove i sigurnosnu proveru. Ukoliko je uplata u tom slučaju primljena Kupac dobija kompletan povraćaj uplate i e-mail poruku kojom će biti obavešten o istom. Email poruka će biti poslata na e-mail adresu koja je navedena od strane Kupca u formularu prilikom poručivanja. Kupac ima pravo da otkaže bilo koju pordužbinu, za bilo koji artikal kupljen u Hairlovers internet pordavnici i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca.

Ako u nekom slučaju Kupac nije zadovoljan svojom kupovinom, kupljene atikle može vratiti u roku od 8 (osam) dana od datuma prijema pošiljke u neotvorenom tj. neupotrebljenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla. Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, Kupac snosi adekvatne troškove transporta.

Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled greške Prodavca, transportni troškovi će biti na teret Prodavca-Hairlovers internet prodavnice.

Kupac može zameniti ili vratite proizvod, slanjem proizvoda na adresu:


Hairlovers d.o.o.
Gračanička 9,
11000 Beograd
Srbija


Kupac je u obavezi da artikle adekvatno upakuje i čitko navede adresu primaoca na paketu. U slučaju vraćanja artikala, Kupac je dužan da kontaktira Prodavca slanjem e-mail poruke na adresu prodavnica@hairlovers.rs

Kupac je takođe dužan da navede tačan razlog vraćanja pošiljke kao i nove ili specifične zahteve.


Politika otkazivanja zakazanog termina / usluge


Ukoliko dođe do izmena u već zakazanom terminu ili kupac nije u mogućnosti  da stigne u zakazano vreme, Kupac se obavezuje da o tome obavesti Frizerski Centar Hairlovers 24h pre zakazanog termina.Želimo da se osećate veoma sigurno i puni poverenja u vezi sa kupovinom u našoj internet prodavnici. Za bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adrese info@hairlovers.rs ili prodavnica@hairlovers.rs

  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  

Iskustva korisnika

 

Lepo iskustvo. Porucila, kontaktirali me u najkracem roku, poslali na vreme, profi pakovanje, boja za kosu fenomenalna.....Topla preporuka svima!!...

Jelena Đ.

Pogledajte ostala iskustva korisnika
 
  

  
  
 Proizvodi za kosu bez sulfata i parabena