Isporuka i povraćaj

Isporuka

Isporuka proizvoda kupljenih na www.sos.hairlovers.rs vrši se Post Express kurirskom službom na adresu koju Kupac navede, a cena isporuke zavisi od težine poručenog/poručenih proizvoda.  

Na užoj teritoriji Beograda (≤ 2 km od prodajnog objekta Frizerski centar Hairlovers) S.O.S. Hairlovers d.o.o. obezbeđuje besplatnu isporuku za iznose preko 7000 din.

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za uplatu otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja. U cenu isporuke uključen je PDV.

1. OTKUPNINA je naznačena vrednost poručenog proizvoda koji Primalac predaje kurirskoj službi, a vraća se Prodavcu.

2. POŠTARINA / VREDNOST ISPORUKE je vrednost transporta poručenog proizvoda od Prodavca do Primaoca i zavisi od ukupne težine pošiljke. 

Poštarinu naplaćuje kurirska služba i obračunava se prema navedenoj tabeli iz Cenovnika poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja 

3. POŠTARINA ZA UPLATU OTKUPNOG IZNOSA je vrednost koju kurirska služba naplaćuje od Primaoca pošiljke kao osiguranje za pružene usluge prenosa novca.

-otkupne pošiljke 0,25% od otkupnog iznosa (min. 25,00 din)

CENOVNIK
Masa (kg)                  Cena (din) 
do 0,5255,30 
od 0,5 – 1282,90 
od 1 – 2338,10 
od 2 – 5434,70 
od 5 – 10558,90 
od 10 – 20765,90 
od 20 – 30876,30 
Politika otkazivanja zakazanog termina / usluge

Ukoliko dođe do izmena u već zakazanom terminu ili kupac nije u mogućnosti  da stigne u zakazano vreme, Kupac se obavezuje da o tome obavesti Frizerski Centar Hairlovers 24h pre zakazanog termina.

Želimo da se osećate veoma sigurno i puni poverenja u vezi sa kupovinom u našoj internet prodavnici. Za bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adrese info@hairlovers.rs ili prodavnica@hairlovers.rs