Besplatna dostava za sve narudžbine preko 5000 rsd

Dostava na teritoriji cele Srbije

American Crew PRECISION BLEND PEROXIDE 15 VOL.-Hidrogen za boju za kosu za muškarce

1989 RSD

American Crew PRECISION BLEND PEROXIDE 15 VOL – hidrogen za boju za muškarce dizajniran za razvijanje boje za sedu kosu za muškarce. American Crew Precision Blend Color System razvijen je specijalno za muškarce. Efikasno vraća samopouzdanje za samo 10 minuta! American Crew Precision Blend Peroxide 4,5% / 15 vol. je jedini kompaktibilni, odgovarajući hidrogen za boje za sedu mušku kosu iz linije American Crew Precision Blend.

Za dobijanje optimalnih rezultata koristiti ga u miksu sa AmericanCrew Precision Blend tonovima:

  • Light/Svetli tonovi kose (tonovi na nivou svetline 7 i 8),
  • Medium Ash/Srednji pepeljasti tonovi (tonovi na nivou svetline 5 i 6) ,
  • Medium Natural/Srednji prirodni tonovi (tonovi na nivou svetline 4 i 5) i
  • Dark/Tamni tonovi (tonovi na nivou svetline 2 i 3)

*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda

American Crew Precision Blend hidrogen odličan je za dobijanje prirodnog tona kose (ton na ton), miksuje se u odnosu 1:1. Boca od 450ml dovoljna je za 11 servisa bojenja kose.

Način upotrebe: Izabrati American Crew Precision Blend nijansu boje koja najviše odgova prirodnoj boji kose. Uraditi alergo test prema upozorenjima istaknutim na proizvodu. American Crew Precision Blend Peroxide 15 vol. hidrogen se može mešati sa American Crew Precision Blend bojama za sedu mušku kosu u razmeri 1:1. Za kosu dužine 2-3 cm obično je dovoljno oko 20ml miksture boje i hidrogena. Odabrati jednu od 4 tehnika nanošenja boje u zavisnosti od teksture i dužine kose. Svaka od tehnika se može koristiti sa svakom nijansom kako bi se obezbedilo 25%, 50%, 75% ili 100% pokrivanja sedih. Vreme delovanja American Crew Precision Blend boje držati ispod 5 minuta. Ne držati duže jer krajnji efekat neće izgledati prirodno.

Savet: Mušku kosu nije preporučljivo bojiti u cilju 100% pokrivenosti sedih već samo tonirati do rezultata od 75% radi prirodnog izgleda kose. Uvek je bolje ostaviti da se sede tek malo naziru. U suprotnom, kosa može dobiti veštački izgled tzv. „efekat perike“.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „American Crew PRECISION BLEND PEROXIDE 15 VOL.-Hidrogen za boju za kosu za muškarce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871