B for Men DUO Akcija-Clean Up šampon i Slick Trick pomada za kosu

2093 RSD

DAILY SHAMPOO – šampon za stimulaciju rasta kose za muškarce, za svakodnevnu upotrebu, za sve tipove kose. Okrepljujuća formula ovog šampona za kosu efikasno uklanja nečistoće sa kose i kože glave, bez isušivanja. Njegovi sastojci kosi pružaju mekoću i sjaj, dok koži glave vraćaju osećaj rasterećenosti, svežine i poboljšane cirkulacije. Clean Up šampon podstiče rast nove kose, čini je gušćom i debljom, štiti kosu od štetnih UV zraka koji utiču na gubitak vlage i izbleđivanje boje.

Formula šampona sadrži:

  • ekstrakt semena lepezaste palme koji pomaže pri regeneraciji kose,
  • ekstrakt semena suncokreta koji kosi i koži glave vraća vlagu,
  • ekstrakt limunove trave koji poboljšava cirkulaciju, elastičnost i mekoću,
  • mentol koji takođe pojačava cirkulaciju i stimuliše rast kose i daje osećaj svežine.

SLICK TRICK POMADE – krema za učvršćivanje i sjaj kose koja dozvoljava ponovno poigravanje sa frizurom i nakon nanošenja, pa je zgodna za razbarušene i zalizane stilove frizura. Kosa se ponaša upravo onako kako Vi to želite.

Formula kreme sadži:

  •  Shape Constructors – pametno osmišljena struktura kreme i njeni sastojci čine je savršenom za redizajniranje, preoblikovanje i kreiranje čvrstih ali fleksibilnih oblika frizura,
  • Shine Stylers – elementi zaduženi za pojačanje sjaja ravnomerno se raspoređuju po kosi pružajući joj gladak, zalizani finiš bez osećaja masne kose.

Ne ostavlja bele tragove na kosi i ne masti je, lako se ispira i ima dugotrajan efekat srednje jakog držanja. Idealan paket profesionalnih proizvoda za jakog, svežeg i uglađenog muškarca koji vodi računa o svom izgledu! Bed Head for Men – od dečaka do pravog muškarca!

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Nema na zalihama

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „B for Men DUO Akcija-Clean Up šampon i Slick Trick pomada za kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871