B for Men SLICK TRICK POMADE Krema za učvršćivanje i sjaj kose

1995 RSD

SLICK TRICK POMADE – krema za učvršćivanje i sjaj kose. Dizajnirana za frizuru sa sjajnom završnicom i osećajem glatkoće. Bed Head Slick Trick krema za kosu je obavezan stajling proizvod za muškarca sa kratkom ili srednje dugom kosom. Lako isperiva, a ne-masna formula ove kreme pruža podršku za izražavanje kreativnosti prilikom oblikovanja frizura sa srednjim držanjem i efektom sjajne kose. Slick Trick krema za kosu dozvoljava ponovno poigravanje sa frizurom i nakon nanošenja, pa je zgodna za razbarušene i zalizane stilove frizura. Kosa se ponaša upravo onako kako Vi to želite. Ne ostavlja bele tragove na kosi i ne masti je.

Formula ove kreme za kosu sadži:

  • Shape Constructors – pametno osmišljena struktura kreme i njeni sastojci čine je savršenom za redizajniranje, preoblikovanje i kreiranje čvrstih ali fleksibilnih oblika frizura. –
  • Shine Stylers – elementi zaduženi za pojačanje sjaja ravnomerno se raspoređuju po kosi pružajući joj gladak, zalizani finiš bez osećaja masne kose.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Mirisna nota: Osvežavajuća aroma bosiljka i mente.

Način upotrebe: Malu količinu TIGI Bed Head for Men Slick Trick Firm Hold kreme za kosu utrljati među dlanove, pa rasporediti na vlažnu ili suvu kosu za postizanje sjaja i srednje jakog držanja.

Savet: Za još bolju kontrolu oblika i maksimalni efekat sjaja koristiti Bed Head For Men Pure Texture Molding pastu kao osnovu, pa tek onda naneti Slick Trick kremu za kosu.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „B for Men SLICK TRICK POMADE Krema za učvršćivanje i sjaj kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871