Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Boja za kosu Revlonissimo COLOR EXCEL 10.01 – Najsvetlije prirodno pepeljasto plava

1449 RSD

Revlon Professional boja za kosu bez amonijaka YOUNG COLOR EXCEL BY REVLONISSIMO 10.01: Najsvetlije prirodno pepeljasto plava boja za kosu bez amonijaka

Boja za kosu bez amonijaka COLOR EXCEL BY REVLONISSIMO 10.01 dizajnirana je da oživi prirodnu boju kosu, da joj pruži vibrantanost i reflektujući sjaj. Formula boje je veoma lagana i nežna. Obogaćena ekstraktom pamuka pruža kosi osećaj baršunaste mekoće. Pogodna za osvežavanje prirodne boje kose ili boje na dužini i krajevima između dva farbanja. Nije dizajnirana za pokrivanje sedih, ali može da ih prikrije.

  • ne posvetljuje i ne potamnjuje kosu
  • za farbanje kose ton na ton
  • osvežava osnovnu boju kose
  • ne sadrži amonijak
  • pakovanje 70ml
  • paleta boja se produdara sa paletom permanentnih Revlonissimo boja 
  • paleta sadrži 54 nijanse

 

Način upotrebe:

  • Boja Color Excel se meša sa Revlon Color Excel razvijačem 6, 10 ili 15VOL
  • Odnos mešanja je 1:2
  • Vreme razvijanja 5-20 minuta u zavisnosti od toga koliko je kosa seda, osetljiva, porozna ili sklona oštećenjima.
Zapremina

Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: The Colomer Group
Zemlja porekla: Barselona, Španija
Uvoznik za Srbiju: VSD Trade d.o.o , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu Revlonissimo COLOR EXCEL 10.01 – Najsvetlije prirodno pepeljasto plava“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …