Boja za kosu REVLONISSIMO 6.24 – Biserno bakarna tamno plava

1079 RSD

Revlon Professional REVLONISSIMO 6.24 – Biserno bakarna tamno plava, moka boja za kosu dizajnirana za perfektno bojenje kose sa ultimativnim sjajem i performansama. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja pruža maksimalnu hidrataciju u toku bojenja i proteine soje poznati po količini peptida i amino-kiselina koji imaju ulogu da štite kosu od oštećenja i obezbede da boja izgleda savršeno od korena do krajeva. Čini kosu sjajnom mekom i sposobnom da prihvati sve izazove. Daje kosi prirodan izgled i lepotu u svakom pogledu.

Šta krije broj 6.24? 

6 – je svetlina željene boje, odnosno tamno plava boja koja odlično simulira prirodni odsjaj kose bez neželjenih tonova.
2 – je ton, odnosno željena nijansa na kosi koja je u ovom slučaju biserna.
4 – je podton, sekundarni odsjaj, u ovom slučaju topli bakarni ton koji daje vibrantnost.

  • za 1 tubu boje 60ml + 1 Revlonissimo razvijač 6% 90ml
  • vreme razvijanja boje: od 30 do 40 minuta

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

 

Savet:
Boju prvo nanesite na izrastak četkicom za farbanje kose u dovoljnoj količini. Posle 20 minuta nežno raščešljajte kosu češljem sa širokim zupcima i osvežite boju na krajevima sa pripremljenom smesom boje za kosu i hidrogenom od 3%. Nanesite smesu boje za kosu na krajeve i lagano emulgirajte rukama.

Preporuka:
Obavezna upotreba rukavica. Zaštiti kožu u predelu kose kod čela, ušiju i vratnog dela kremom ili proizvodom za zaštitu kontura lica kako Vam ne bi ostao trag od boje za kosu. Za skidanje boje za kosu sa kože možete upotrebiti maramice za skidanje boje.

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu REVLONISSIMO 6.24 – Biserno bakarna tamno plava“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871