Kérastase Chronologiste Krema za zaštitu kose od toplote

4120 RSD

Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant: Revitalizirajuća krema lagane formule za zaštitu od toplote i do 230°C uz dodatnu negu bez ispiranja za zdrav izgled kose. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminima, ceramidima i esencijalnim lipidima, ovaj proizvod jača kosu, zaglađuje kutikulu i olakšava stilizovanje za luksuzne finalne rezultate. Znakovi starenja su umanjeni, kosa je gipka i živahna i bez osećaja težine. Dodatno pruža i do 96 sati zaštite od naelektrisanja čak i u okolnostima sa 80% vlažnosti vazduha. Dizajnirana je za sve tipove kose.

*Kerastase krema za zaštitu kose od toplote se može kupiti i u našim salonima: Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd na vodi i Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Stari grad.

KÉRASTASE CHRONOLOGISTE THERMIQUE RÉGÉNÉRANT: Revitalizirajuća krema za zaštitu od toplote. Dizajnirana za sve tipove kose.

Ova Kerastase krema lagane formule za zaštitu od toplote i do 230°C uz dodatnu negu bez ispiranja za zdrav izgled kose. Zahvaljujući negujućim sastojcima ovaj proizvod zaglađuje kutikulu i olakšava stilizovanje za luksuzne finalne rezultate. Znakovi starenja su umanjeni, kosa je gipka i živahna i bez osećaja težine. Dodatno pruža i do 96 sati zaštite od naelektrisanja čak i u okolnostima sa 80% vlažnosti vazduha*.

Ključni sastojci:

  • Hijaluronska kiselina – hidrira kosu i kožu glave.
  • Abisin – regeneriše i oživljava kosu, vraća joj pokret.
  • Vitamin E – usporava starenje i štiti kosu od spoljašnjih agresora.*kada se koriste Kerastase Chronologiste kupka i maska za kosu.
  • Ceramidi – jačaju kosu, obnavljaju zaštitnu barijeru kože glave i štite je od isušivanja, iritacija i svraba.

Način upotrebe:

  • Istisnuti 1-2 pumpice kreme na dlanove, pa ravnomerno naneti na vlažu kosu pre feniranja (doza: 1 pumpica za tanku kosu, 2 pumpice za gustu kosu).
  • Ne ispirati.
  • Stilizovati frizuru po želji.

Sa impresivnim mirisima čajeve ruže, svetlog drveta i mošusa koji se zadržavaju u kosi, kao i laganom teksturom koja kosi pruža luksuznu negu, Kerastase Chronologiste Thermique krema za zaštitu od toplote pruža potpuno iskustvo za sva čula u kućnom režimu nege kose.

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kérastase Chronologiste Krema za zaštitu kose od toplote“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871