MOROCCANOIL BEAUTY IN BLOOM COLOR COMPLETE Komplet proizvoda za farbanu kosu uz GRATIS sprej za zaštitu bojene kose

7449 RSD

MOROCCANOIL BEAUTY IN BLOOM COLOR COMPLETE Komplet proizvoda za hidrataciju kose u mikrofiber vrećici uz Moroccanoil ulje gratis – Dizajnirano za farbanu kosu

Moroccanoil Color Complete linija, održava boju kose svežom, vibrantnom i intenzivnom od bojenja do bojenja. Ova ograničena ponuda uključuje Moroccanoil Color Complete šampon, regenerator i gratis uputno pakovanje Protect & Prevent neispirajućeg regeneratora u spreju za osvežavanje i zaštitu bojene kose. Ovaj kvalitetni trio zapakovan je u mikrofiber kozmetičku vrećicu.

Moroccanoil COLOR COMPLETE SHAMPOO – šampon za svakodnevnu upotrebu i zaštitu i negu bojene kose. Trajnost boje kose zavisi od zdravstvenog stanja kose, što je kosa oštećeniija, boja se brže ispira i bledi. Moroccanoil Color Continue šampon omogućava bolje zadržavanje pigmenata u kosi, sprečava izbleđivanje i ispiranje boje, dok ujedno čuva integritet kose čineći je zdravijom i lepšom nakon svake upotrebe. Formula šampona sadrži COLORLINK™ tehnologiju koja nežno uklanja nečistoće sa kose, čini boju dugotrajnom i vibrantnom i fizički i hemijski regeneriše svaku vlas pojedinačno.

Moroccanoil COLOR COMPLETE CONDITIONER – regenerator za svakodnevnu upotrebu i zaštitu i negu bojene kose. Formula bez sulfata podržava prirodne procese obnavljanja dlake, sprečavajući gubitak i izbleđivanje boje sa kose. Produžava rezultate bojenja i salonskog tretmana zaključavanja boje, ostavlja kosu mekom i jednostavnom za oblikovanje.
Formula sadrži COLORLINK™ i ArganID™ tehnologiju koja nežno uklanja nečistoće sa kose, čini boju dugotrajnom i vibrantnom i fizički i hemijski regeneriše svaku vlas pojedinačno, i to na 3 načina:

  1. Rekonstruiše keratinsku strukturu dlake, ujedno zaključavajući boju unutar nje.
  2. Formira zaštitni omotač oko dlake svodeći ispiranje boje na minimum, čuva kosu od štetnih spoljnih uticaja i pruža joj sjaj.
  3. ArganID™ tehnologija deponuje argan ulje unutar dlake, duboko do korteksa, zatvarajući popunjavajući oštećenja i popravljajući celokupno stanje kose.

Šampon i regenerator ne sadrži parabene, sulfate i phthalate.

Moroccanoil COLOR COMPLETE PROTECT & PREVENT SPREJ – neispirajući sprej štiti kosu od svakodnevnih štetnih uticaja. Sprečava izbleđivanje boje i pojavu neželjenih tonova štiteći je od štetnih uticaja iz okoline koji je čine slabom. Formula sadrži:

  • Kombinaciju antioksidanata koji neutrališu slobodne radikale, zagađenje iz sredine i ostale stresore,
  • UV blokatore koji pomažu u zaštiti boje i kose od štetnog uticaja UV zračenja,
  • termičku zaštitu boje i kose od toplote,
  • ArganID™ tehnologiju deponuje argan ulje unutar dlake, duboko do korteksa, zatvarajući popunjavajući oštećenja i popravljajući celokupno stanje kose.
  • Varisoft koji neutrališe friz efekat, štiti kosu od kidanja, čini kosu mekom, lepršavom i sjajnom svakom upotrebom.

Nema na zalihama

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MOROCCANOIL BEAUTY IN BLOOM COLOR COMPLETE Komplet proizvoda za farbanu kosu uz GRATIS sprej za zaštitu bojene kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …