OLAPLEX CONDITIONER BOND MAINTENANCE No.5 – Regenerator za dubinsku obnovu i jačanje kose

2899 RSD

OLAPLEX REGENERATOR BOND MAINTENANCE No.5 – Formulisan sa patentiranim Olaplex Bond Building hemijskim sistemom. Obnavlja i hidrira kosu. Ne otežava je. Eliminiše oštećenja i ima anti-friz efekat. Za jaku i sjajnu kosu zdravog izgleda koristite Olaplex 3-4-5 Sistem. Obnavlja, hidrira i jača sve tipove kose.

Posebno preporučljiv za oštećenu kosu, hemijski tretiranu, blajhanu kosu, farbanu kosu, kosu na kojoj je rađeno brazilsko ispravljanje, mini val i sl. jer obnavlja disulfidne sumporne mostove koji se kidaju kao posledica ovakvih tretmana.

Olaplex ne sadrži silikone, sulfate, ftalatalate, DEA (diathanolamine), aldehaide, parabene ili glutene. Bez dodatih boja. Proizvod je veganski.

Napomena:
Olaplex sistem 3-4-5 za dubinsku rekonstrukciju se sastoji od tri koraka, tri etape i prikazani su na fotografiji: Olaplex No.3, Olaplex šampon No.4 i Olaplex regenerator No.5. Kupuju se pojedinačno.

*Olaplex No.5 se može kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd-Olaplex 5

Plaćanje pouzećem ili na račun

Dostava na teritoriji cele Srbije u roku od nekoliko dana. Plaćanje prilikom preuzimanja (poštarina nije uključena u cenu)

Dokazan kvalitet

Svi proizvodi na sajtu su testirani u našem Frizerskom Centru Hairlovers u Beogradu od strane profesionalnih frizera.

Podrška i poručivanje telefonom

Pozovite 011/2910-838 od 10:00 - 16:00 za sva pitanja ili poručivanje telefonom.

Način upotrebe:

  • Nakon nanošenja Olaplex No.3 Hair Perfectora oprati kosu sa šamponom Olaplex 4.
  • Posle ispiranja Olaplex šampona naneti Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner – Olaplex regenerator za dubinsku obnovu i jačanje kose.
  • Ostaviti da deluje 3 minuta.
  • Isprati.
Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „OLAPLEX CONDITIONER BOND MAINTENANCE No.5 – Regenerator za dubinsku obnovu i jačanje kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …