Redken COLOR EXTEND MAGNETICS MEGA MASK – Maska za farbanu kosu sa produženim dejstvom

3529 RSD

Redken COLOR EXTEND MAGNETICS MEGA MASK – maska za farbanu kosu sa produženim dejstvom.

Redken Extreme Mega maska je vrlo moćna formula, 2 u 1 tretman i produžena nega. Osetite moć deo SMART Haircare. Za jaču kosu punu vibrantnosti i živih boja! Ambalaža ima dvostruku komoru, pa su za mega učinak zaslužne dve komponente ove moćne maske. Mega maska kosi pruža dubinsku, intenzivnu negu, kao i elemente koji podužavaju dejstvo i ostaju unutar dlake do 3 pranja. Kao deo SMART Haircare porodice, Redken Color Extend Magnetics Mega maska za bojenu kosu takođe sadrži snažnu RCT Protein Complex formulu koja kosu čini jakom i zaštićenom od korena do vrhova.

*Kada se koristi ceo Color Extend Magnetics sistem: šampon, regenerator i mega maska, pruža kosi zaštitu boje od ispiranja, vibrantnost i blistavost boje i do 4 nedelje.

RCT PROTEIN COMPLEX – pametni molekularni sistem koji ciljano dostavlja 3 osnažujuća proteina privlačeći ih u baš zone u kojima su kosi neophodni:
  • PROTEIN SOJE – pomaže u izgradnji strukture zadržavajući vlagu unutar dlake i dajući joj punoću
  • ARGININ – pomaže u očuvanju integriteta vlasi stimulišući skalp
  • SEPICAP – regeneriše i sprečava pucanje vrhova kose

Način upotrebe:

  • Koristiti svako treće pranje kada je neophodna pojačana nega.
  • Nakon pranja kose sa Redken šamponom iz SMART Haircare porodice, naneti na peškirom prosušenu kosu.
  • Ostaviti da deluje 3-5 minuta, pa temeljno isprati.

Savet:
Za najbolje rezultate, šampon kombinovati sa Redken Color Extend Magnetics šamponomregeneratorom. Može se koristiti svakodnevno.

*Ovu Redken mega masku za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Redken COLOR EXTEND MAGNETICS MEGA MASK – Maska za farbanu kosu sa produženim dejstvom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871