Wella Professionals INVIGO COLOR BRILLIANCE MIRACLE BB SPRAY – Nespirajući BB balzam u spreju za farbanu kosu

1749 RSD

Wella Professionals INVIGO COLOR BRILLIANCE MIRACLE BB SPRAY – Neispirajući BB balzam u spreju za negu i zaštitu farbane kose

Negujući BB sprej za održavanje vibrantnosti i svežine boje kose, zaglađivanje dlake i olakšava raščešljavanje kose. Wella Professionals Invigo Brilliance BB sprej sadrži inovativnu Anti-Oxidant Shield tehnologiju (molekuli koji zatvaraju bakar, histidin i vitamin E) koja sprečava izbleđivanje boje, odnosno dugotrajne žive i sjajne rezultate nakon bojenja kose, kao i kavijar limete koji je bogat moćnim antioksidantima i vitaminima.

Miris – Cvetno drvenasti:
Kontrastni miris sa osvežavajućim citrusnim koktelom, osvežavajuće note u vrhu, lagane u srcu mirisa i drvenasto mekanim i negujućim u osnovi.

 

*Wella Professionals Invigo Brilliance Color Protection BB sprej za farbanu kosu se može kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Način upotrebe: 

  • Naprskati direktno na vlažnu kosu, od sredine ka krajevima.
  • Ne ispirati.
  • Sušiti i oblikovati kosu uobičajeno.

Za optimalne rezultate nege i zaštitu farbane kose koristiti u kombinaciji sa šamponom Wella Professionals Brilliance Color Protection šamponom i regeneratorom za farbanu kosu.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals INVIGO COLOR BRILLIANCE MIRACLE BB SPRAY – Nespirajući BB balzam u spreju za farbanu kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …