Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Joico

ISPROBANO I PREPORUČENO OD HAIRLOVERS STILISTA.


JOICO – Svet zdrave kose
Brend JOICO potiče iz Los Anđelesa, grada zvezda i glamuroznih i lepih ljudi, gde se svakog dana rodi neki novi “look” i nastaju novi stilovi. Dugoročno, sve to šteti kosi. Zato se vrhunski frizeri iz LA-a i svih krajeva sveta zaklinju u Joico proizvode jer oni neguju, boje i stilizuju kosu na zdrav način. Joico donosi zdravlje vašoj kosi.

JOICO. The joi of healthy hair.
Lepota zdrave kose počinje korišćenjem najfinijih i najkorisnijih sastojaka i tehnologija na svetu. Svi Joico proizvodi sadrže pametnu tehnologiju regeneracije, a određeni proizvodi sadrže tehnologije koje su prvaci u sprečavanju svih oštećenja. JOICO sarađuje sa frizerima u više od 65 zemalja sveta. Na ovaj način, kompanija se svakodnevno i na jedinstven način suprotstavlja izazovima koje svaka kosa predstavlja.

Radosnije (more JOI-ful) mesto za život
Kroz inovativno razmišljanje, JOICO radi na tome da smanji nivo ugljenika, čineći zemlju zdravijim mestom za život. Od 2018. godine Joico je deo Henkel odeljenja za negu lepote. To otvara vrata za još više prvoklasnih naučnika i ustanova. Podstaknuti zajedničkom strašću, Joico ima mogućnosti da kontinuirano koristi naučna otkrića i vodeću tehnologiju u proizvodnji kako bi zdrava kosa bila i ostala naša realnost.

Politika testiranja proizvoda brenda JOICO
JOICO je posvećen pružanju visokokvalitetnih bezbednih proizvoda. Bezbednost proizvoda JOICO osigurana je upotrebom sigurnih sirovina i korišćenjem alternativnih testova koji ne uključuju životinje.

Izaberi Joico proizvode koji odgovaraju tvojoj kosi:

Defy Damage Blonde Life K-PAK K-PAK Color Therapy
Color Endure Color Balance Moisture Recovery HydraSplash
Joifull Daily Care Shake serija Stajling & Finiš

Prikaz 1–16 od 109 rezultata