Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Olaplex

ISPROBANO I PREPORUČENO OD HAIRLOVERS STILISTA.

OLAPLEX je postao svetski fenomen zbog svog patentiranog aktivnog sastojka koji deluje na kosu iznutra. Ovaj sastojak traži i obnavlja veze pokidane nakon hemijskih, toplotnih, mehaničkih i UV oštećenja. Olaplex proizvodi se koriste za rekonstrukciju i regeneraciju svih tipova kose, bez obzira na njihov stepen oštećenja. Korišćenjem Olaplex sistema (proizvodi od Olaplex 0 do Olaplex 8) kosa dobija negu i snagu, pa i bolje stanje nego što je bila pre. Svi proizvodi iz Olaplex kolekcije su bez sulfata, bez parabena, ftalata, ne utiču na promenu boje kose i njeno izbleđivanje, veganski su i ne testiraju se na životinjama.

KOME JE NAMENJEN OLAPLEX?

Klikni na strelicu da pročitaš još ⏩
  • Normalna, ne tretirana kosa – Olaplex je pogodan za netretiranu kosu. On pomaže da se popravi trenutno stanje kose, ujedno je štiteći od toplotnih oštećenja, oštećenja iz okruženja i mehaničkih oštećenja koja nastaju upotrebom četke za kosu ili prilikom vezivanja kose. Olaplex jača kosu i prirema je za buduća tretiranja.
  • Kovrdžava i prirodno talasasta kosa – Olaplex rekonstruiše, obnavlja i pojačava zadržavanje vlage u kovrdžama koje su izgubile svoj oblik. Olaplex kovrdžavoj kosu obezbeđuje dodatnu hidrataciju, negu i zaštitu i vraća joj lep i živahan izgled.
  • Ravna neposlušna kosa – Olaplex definitivno utiče na snagu ravne kose, poboljšava njenu poslušnost, neutrališe statički elektricitet, čini je pokretljivijom i sjajnijom. Ukoliko se Olaplex proizvodi redovno koriste, stanje ovog tipa kose kose neće biti ugroženo čak ni pri upotrebi alata za oblikovanje kose, kao što su figaro, presa…
  • Bojena kosa – Olaplex je idealan u zaštiti kose prilikom farbanja i posvetljivanja, pa je pogodan za mešanje sa svim bojama za kosu i dekolorantima kako bi se smanjio štetan uticaj ovih tretmana. Olaplex se koristi i za obnavljanje i održavanje bojene kose, da bi ona izgledala zdravo i lepo.
  • Hemijski tretmani za teksturisanje kose (mini-val, ispravljanje kose) – Olaplex pomaže, ne samo da se očuva integritet kose pre, za vreme i posle hemijskih tretmana, već i da ti tretmani duže traju. Uz pravilnu upotrebu Olaplex proizvoda, bojenje i posvetljivanje kose nakon ovih hemijskih tretmana, mogu proći bez daljih oštećenja kose.
  • Ekstenzije / nadogradnja / perike – Olaplex je itekako preporučljiv za negu ekstenzija, odnosno za sve tipove nadogradnja napravljenjih od 100% ljudske kose. Neke ekstenzije imaju sloj keratina koji se ponaša kao barijera za Olaplex tretman. Ekstenzije se nekad tretiraju i tekstilnim bojama, što čak dovodi i do nepredviđenih rezultata pri bojenju ili posvetljivanju.
    Napomena: Kod bilo kog tipa lepljenih ekstenzija ili ekstenzija pričvršćenih trakom, preporučujemo da na te zone ne nanosite Olaplex proizvode 0, 1, 2, 3, 7, 8 kako ne bi možda popustile. Ove Olaplex proizvode uvek nanosite par centimetara ispod ovog tipa konekcija. Ukoliko sumnajte, izvedite test na pramenu ili na ekstenzijama pošto rezultati mogu biti različiti.

. . .

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata