Olaplex

ISPROBANO I PREPORUČENO OD HAIRLOVERS STILISTA.

OLAPLEX je postao svetski fenomen zbog svog patentiranog aktivnog sastojka koji deluje na kosu iznutra. Ovaj sastojak traži i obnavlja veze pokidane nakon hemijskih, toplotnih, mehaničkih i UV oštećenja. Olaplex proizvodi se koriste za rekonstrukciju i regeneraciju svih tipova kose, bez obzira na njihov stepen oštećenja. Korišćenjem Olaplex sistema (proizvodi od Olaplex 0 do Olaplex 8) kosa dobija negu i snagu, pa i bolje stanje nego što je bila pre. Svi proizvodi iz Olaplex kolekcije su bez sulfata, bez parabena, ftalata, ne utiču na promenu boje kose i njeno izbleđivanje, veganski su i ne testiraju se na životinjama.

KOME JE NAMENJEN OLAPLEX?

Klikni na strelicu da pročitaš još ⏩
  • Normalna, ne tretirana kosa – Olaplex je pogodan za netretiranu kosu. On pomaže da se popravi trenutno stanje kose, ujedno je štiteći od toplotnih oštećenja, oštećenja iz okruženja i mehaničkih oštećenja koja nastaju upotrebom četke za kosu ili prilikom vezivanja kose. Olaplex jača kosu i prirema je za buduća tretiranja.
  • Kovrdžava i prirodno talasasta kosa – Olaplex rekonstruiše, obnavlja i pojačava zadržavanje vlage u kovrdžama koje su izgubile svoj oblik. Olaplex kovrdžavoj kosu obezbeđuje dodatnu hidrataciju, negu i zaštitu i vraća joj lep i živahan izgled.
  • Ravna neposlušna kosa – Olaplex definitivno utiče na snagu ravne kose, poboljšava njenu poslušnost, neutrališe statički elektricitet, čini je pokretljivijom i sjajnijom. Ukoliko se Olaplex proizvodi redovno koriste, stanje ovog tipa kose kose neće biti ugroženo čak ni pri upotrebi alata za oblikovanje kose, kao što su figaro, presa…
  • Bojena kosa – Olaplex je idealan u zaštiti kose prilikom farbanja i posvetljivanja, pa je pogodan za mešanje sa svim bojama za kosu i dekolorantima kako bi se smanjio štetan uticaj ovih tretmana. Olaplex se koristi i za obnavljanje i održavanje bojene kose, da bi ona izgledala zdravo i lepo.
  • Hemijski tretmani za teksturisanje kose (mini-val, ispravljanje kose) – Olaplex pomaže, ne samo da se očuva integritet kose pre, za vreme i posle hemijskih tretmana, već i da ti tretmani duže traju. Uz pravilnu upotrebu Olaplex proizvoda, bojenje i posvetljivanje kose nakon ovih hemijskih tretmana, mogu proći bez daljih oštećenja kose.
  • Ekstenzije / nadogradnja / perike – Olaplex je itekako preporučljiv za negu ekstenzija, odnosno za sve tipove nadogradnja napravljenjih od 100% ljudske kose. Neke ekstenzije imaju sloj keratina koji se ponaša kao barijera za Olaplex tretman. Ekstenzije se nekad tretiraju i tekstilnim bojama, što čak dovodi i do nepredviđenih rezultata pri bojenju ili posvetljivanju.
    Napomena: Kod bilo kog tipa lepljenih ekstenzija ili ekstenzija pričvršćenih trakom, preporučujemo da na te zone ne nanosite Olaplex proizvode 0, 1, 2, 3, 7, 8 kako ne bi možda popustile. Ove Olaplex proizvode uvek nanosite par centimetara ispod ovog tipa konekcija. Ukoliko sumnajte, izvedite test na pramenu ili na ekstenzijama pošto rezultati mogu biti različiti.

. . .

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata