Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.


Politika privatnosti

Pristupanjem sajtu S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti,  napuštanjem sajta prestajete sa korišćenjem usluga sajta. Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene. Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti. S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs) sajt je u vlasništvu firme Hairlovers Professional d.o.o., sa matičnim brojem 21828378 i sedištem u bulevaru Vudroa Vilsona 12, Savski venac Beograd. Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:
  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs) ili neku treću stranu, sa kojom S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs) ima poslovnu saradnju.
Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite. Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs) niti će zahtevati, niti će čuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.  Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na [email protected].

Opšte informacije

Mi u S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs) privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste informacija o posetiocima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog websajta sos.hairlovers.rs i odnosi se na sve korisnike sajta.

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš glavni cilj je da Vam omogućimo najkvalitetnije i najefikasnije kako proizvode i usluge, tako sadržaje i servise. Za određene servise u okviru sajta potrebno je dostaviti nam lične informacije u cilju funkcionisanja servisa. Ovde spadaju informacije za Vaš pristup u Vaše lične naloge, mogućnostima da pošaljete reklamaciju, učestvovanja u promocijama ili akcijama, kao i prijave na email newsletter.

Prikupljanje informacija

Kada pregledate stranice na adresi sos.hairlovers.rs, a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Chrome, Opera ili neki dr.) Ove se informacije koriste za prikupljanje statističkih podataka o internet pretraživačima.

Registracija za online proizvode i usluge

Kako bismo Vam mogli pružiti određeni proizvod ili uslugu online, verovatno ćemo od Vas zatražiti da nam dobrovoljno date neke lične informacije, uključujući i adresu elektronske pošte radi učestvovanja u online anketama, primanja obaveštenja o novim proizvodima, ili prilikom slanja reklamacije, adresu ili broj telefona za moguću korespondenciju i uslugu isporuke poručenih proizvoda.

Upotreba informacija

S.O.S. Hairlovers (sos.hairlovers.rs) ne prodaje, ne iznajmljuje i ne otkriva imena naših klijenata, adrese, email adrese ili ostale lične informacije nikome ni u bilo kojoj situaciji. Nije isključeno da ćemo mi u okviru naše organizacije iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr., pružili neku uslugu, izmerili interesovanje klijenata za svoje različite usluge i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, ili je saznamo iz nekog drugog izvora, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve transkripcije s nama, na anketama, na informacijama koje mogu ukazati na potrošačke sklonosti ili stil života, kao i na informacijama dostupnima iz spoljnih izvora, kao što su trgovci i marketinške organizacije. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte – npr., možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti slati Vam grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom. Trebate znati da Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima. Naš cilj je slanje ponuda za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete se sami odjaviti (opt-out) sa newsletter liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg tima zaduženog za newsletter.

Deca

Mi ne koristimo stranice sajta sos.hairlovers.rs za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 14 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.

Izmene Izjave o privatnosti na Internet stranicama sos.hairlovers.rs

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.