Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Leonor Greyl

ISPROBANO I PREPORUČENO OD HAIRLOVERS STILISTA.

Leonor_Greyl_nega_za_kosu_iz-pariza

Nega i lepota kose prirodnim proizvodima…parola je ove francuske kuće još od osnivanja 1968.godine

Sedamdesetih godina kada je ovaj koncept još uvek bio u povoju, Leonor Greyl počinje razvoj prirodnih formula kako u svom Institutu, tako i u proizvodima. Tretmani za kosu su u to vreme bili dosta radikalni, veoma malo pažnje se poklanjalo estetskim i kozmetičkim aspektima, nudeći rešenja koja su uglavnom imala hemijste sastojke.

Brend se pojavio kao vizionar na polju prirodne luksuzne kozmetike. Priroda mu je omogućila da postane vodeći selektivni brend za negu kose u svetu, noseći taj status i dan danas. Filozofija porodične firme počiva u brižljivom odabiru svih izvora nabavke kako bi klijentima iz celog sveta pružili visoko kvalitetne, inovativne sastojke prirodnog porekla, koji daju izvanredne rezultate. leonor Greyl oduvek daje prednost onome što je u prirodi najdragocenije da bi se kosa negovala, oporavila i ulepšala.

Glasovima javnosti, štampanih medija i svetske elite, Leonor Greyl proizvodi za kosu redovno dobijaju nagrade koje dodeljuju profesionalci iz sveta lepote.

Prikaz 1–16 od 23 rezultata