Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

System Professional

Konstantna evolucija kroz bio-inžinjering pruža visoko-tehnološka rešenja koja pomeraju granice kvaliteta i lepote kose. System Professional je luksuzni, nemački brend daje nove, revolucionarne formule za najbolje rezultate kombinujući nauku i prirodne sastojke, povećavajući im performanse osiguravajući najbolji mogući kvalitet proizvoda za skalp i kosu. System Professional proizvodi pokrivaju široku paletu potreba kose i kože glave dajući rešenja za oporavak oštećene kose, borbe protiv peruti, masnog skalpa, opadanja kose, regeneracije suve kose ili zaštite farbane kose…

Godine 1974, naučnici kompanije Wella transformisali su  profesionalnu, luksuznu negu kose kreirajući System Professional, niz inovativnih proizvoda sa veoma laganim formulama za upotrebu u salonu i kod kuće. Kosa je jedinstvena kao i naš otisak prsta i potrebna joj je prava kombinacija šampona, regeneratora, maski, tretmana i proizvoda za oblikovanje kako bi bila zdrava, gipka i otporna.
Wella System Professional, kompletan i prilagođen sistem proizvoda za negu kose i skalpa, za sve posebne potrebe.

Svaki proizvod je obogaćen System Professional LipidCode Complex-om, izvanrednom tehnologijom koja vraća prirodnu ravnotežu lipida u kosi istovremeno štiti keratinsko-proteinske lance čuvajući snagu i elastičnost. System Professional proizvodi regenerišu kosu, čineći je zdravom i mekom i glatkom na dodir, vibrantnom, sjajnom, lakom za raščešljavanje i oblikovanje. Reguliše probleme masnog ili osetljivog skalpa, peruti, tanjenja i opadanja kose, čuvajući integritet dlake od korena do vrhova, iznutra ka spolja.

Ekološko-odgovorni

System professional: „Ono što je odlično za vašu kosu trebalo bi da bude odlično i za životnu sredinu. Ponosni smo što se naša ambalaža može reciklirati.“

Prikaz 1–16 od 21 rezultat