Boja za kosu KOLESTON PERFECT 0/65 – Pink korektor za boje za kosu

(1 recenzija korisnika)

1490 RSD

Boja za kosu KOLESTON PERFECT 0/65 SPECIAL MIX – Pink (violet mahagoni) korektor za boje za kosu.

Koleston Special Mix boje sadrže čiste pigmente boja. Koriste se za neutralisanje, korekciju i pojačavanje intenziteta boje kose. Mogu se mešati sa Koleston Perfect bojama za kosu ili se koristiti zasebno, sve u zavisnosti od željenog rezultata, odnosno efekta.

  • Prilikom mešanja sa Koleston bojama za kosu, potrebno je izračunati neophodnu količinu Mix tona. Što je nivo svetline boje veći, to je manja količina korektora potrebna (izuzetak je nivo svetline 12/).

Računanje količine korektora za boju:

Nivo svetline Oznaka Potrebna količina Koleston Perfect Mix tona
Crna 2/ 4,5 g
Tamno braon 3/ 4,0 g
Srednje svetlo braon 4/ 3,5 g
Svetlo braon 5/ 3,0 g
Tamno plava 6/ 2,5 g
Srednje svetlo plava 7/ 2,0 g
Svetlo plava 8/ 1,5 g
Veoma svetlo plava 9/ 1,0 g
Najsvetlije plava 10/ 0,5 g
Specijalno plava 12/ 1,5 g

Npr.
Na 30g Koleston Perfect boje za kosu dodaje se 2,5 g Special Mix tona, dobro se sjedine, a zatim se u ovu miksturu dodaje 32,5 g Welloxon razvijača odgovarajuće jačine.
(30g+2,5g+32,5g)

  • Kada se koristi u čistoj aplikaciji (bez mešanja sa drugim bojama), za neutralisanje neželjenih tonova ili dobijanje intenzivnih ili pastelnih modernih tonova na prethodno posvetljenoj (izblajhanoj) kosi, Koleston Perfect Special Mix tonovi se mešaju sa Welloxon razvijačem odgovarajuće jačine u razmeri 1:1 (30g Mix ton+30g Welloxon), osim Mix tona 0/43 koji se meša u razmeri 1:2 ( 30g Mix ton+60g Welloxon razvijač).

Napomena!

  • Prilikom bojenja kose, obavezno se pridržavati uputstva za upotrebu naznačenog u ambalaži proizvoda.
  • Za optimalne rezultate bojenja i dugotrajno očuvanje boje, koristiti proizvode iz linije Wella Professionals Invigo Brilliance ili ColorMotion.
Brand

Proizvođač

Zapremina

1 recenzija za Boja za kosu KOLESTON PERFECT 0/65 – Pink korektor za boje za kosu

  1. Sandra (potvrđen vlasnik)

    Za mene, najbolji mix ton ukoliko eksperimentisete sa rozikadtim bojama kose : ) Moze se intenzivirati po potrebi a i nanositi samostalno. Probala sam ga mesati sa plavom farbim i jednako je dobar kao i u komb. sa svetlim ruzinim drvetom. Sve prepiruke : )

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …