Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Boja za kosu KOLESTON PERFECT 0/65 – Pink korektor za boje za kosu

(1 recenzija korisnika)

1950 RSD

Boja za kosu KOLESTON PERFECT 0/65 SPECIAL MIX – Pink (violet mahagoni) korektor za boje za kosu.

Koleston Special Mix boje sadrže čiste pigmente boja. Koriste se za neutralisanje, korekciju i pojačavanje intenziteta boje kose. Mogu se mešati sa Koleston Perfect bojama za kosu ili se koristiti zasebno, sve u zavisnosti od željenog rezultata, odnosno efekta.

  • Prilikom mešanja sa Koleston bojama za kosu, potrebno je izračunati neophodnu količinu Mix tona. Što je nivo svetline boje veći, to je manja količina korektora potrebna (izuzetak je nivo svetline 12/).

Računanje količine korektora za boju:

Nivo svetline Oznaka Potrebna količina Koleston Perfect Mix tona
Crna 2/ 4,5 g
Tamno braon 3/ 4,0 g
Srednje svetlo braon 4/ 3,5 g
Svetlo braon 5/ 3,0 g
Tamno plava 6/ 2,5 g
Srednje svetlo plava 7/ 2,0 g
Svetlo plava 8/ 1,5 g
Veoma svetlo plava 9/ 1,0 g
Najsvetlije plava 10/ 0,5 g
Specijalno plava 12/ 1,5 g

Npr.
Na 30g Koleston Perfect boje za kosu dodaje se 2,5 g Special Mix tona, dobro se sjedine, a zatim se u ovu miksturu dodaje 32,5 g Welloxon razvijača odgovarajuće jačine.
(30g+2,5g+32,5g)

  • Kada se koristi u čistoj aplikaciji (bez mešanja sa drugim bojama), za neutralisanje neželjenih tonova ili dobijanje intenzivnih ili pastelnih modernih tonova na prethodno posvetljenoj (izblajhanoj) kosi, Koleston Perfect Special Mix tonovi se mešaju sa Welloxon razvijačem odgovarajuće jačine u razmeri 1:1 (30g Mix ton+30g Welloxon), osim Mix tona 0/43 koji se meša u razmeri 1:2 ( 30g Mix ton+60g Welloxon razvijač).

Napomena!

  • Prilikom bojenja kose, obavezno se pridržavati uputstva za upotrebu naznačenog u ambalaži proizvoda.
  • Za optimalne rezultate bojenja i dugotrajno očuvanje boje, koristiti proizvode iz linije Wella Professionals Invigo Brilliance ili ColorMotion.
Brand

Zapremina

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: Wella Professionals
Zemlja porekla: Nemačka
Uvoznik za Srbiju: Orbico Beauty d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

AQUA/ WATER/ EAU, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, AMMONIA, DICETYL PHOSPHATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, CETETH-10 PHOSPHATE, SODIUM SULFATE, STEARETH-200, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM SULFITE, ASCORBIC ACID, 1-HYDROXYETHYL 4,5-DIAMINO PYRAZOLE SULFATE, PARFUM/ FRAGRANCE, 1-NAPHTHOL, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, DISODIUM EDTA

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

1 recenzija za Boja za kosu KOLESTON PERFECT 0/65 – Pink korektor za boje za kosu

  1. Sandra (potvrđen vlasnik)

    Za mene, najbolji mix ton ukoliko eksperimentisete sa rozikadtim bojama kose : ) Moze se intenzivirati po potrebi a i nanositi samostalno. Probala sam ga mesati sa plavom farbim i jednako je dobar kao i u komb. sa svetlim ruzinim drvetom. Sve prepiruke : )

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …