NAJBOLJI PAR Koleston Perfect 12/81 i Welloxon Perfect 12% – Profesionalna specijalno plava boja za kosu i hidrogen 40 vol.

2088 RSD

Pogledajte ceo Koleston Perfect katalog

Izaberite jednu od 126 dostupnih Koleston Perfect nijansi. klikni ovde da vidiš katalog

NAJBOLJI PAR ZA POSVETLJIVANJE KOSE SA HLADNIM BISERNO PEPELJASTIM ODSJEJEM: Koleston Perfect 12/81 i Welloxon Perfect 12% – Profesionalna specijalno plava boja za kosu i hidrogen 40 vol.

Zbog odnosa mešanja boje sa hidrogenom, u setu se nalazi jedna profesionalna boja za kosu Koleston Perfect 12/81 i dva hidrogena Welloxon Perfect 12% od 60ml.

Boja za kosu KOLESTON PERFECT 12/81 – biserno pepeljasta specijalno plava dizajnirana za posvetljivanje kose do 4 tona. Sadrži lipide koji vraćaju vlagu i hidriraju oštećenu i poroznu kosu, čuvaju strukturu kose, vraćaju balans i ravnomerno raspoređuju pigmenete od korena do krajeva. Koleston Perfcet boje za kosu daju brilijantana sjaj, visoko posvetljivanje i spektar nijansi koji čine kosu lepom, blistavom i atraktivnom. Uravnoteženi tonovi daju jasan i čist ton. Ova boja za kosu dizajnirana za maksimalno posvetljivanje sa biserno-pepeljasto sivim odsjajem.

Šta krije broj 12/81?

  • 12 – je svetlina željene boje i to je maksimalni nivo posvetljenja koji boja za kosu može da pruži.
  • 8 – željena nijansa na kosi koji je u ovom slučaju platinast i daje kosi poseban hladni biserni ton.
  • 1 – podton, tj. odsjaj koji je u ovom slučaju pepeljast i neutrališe narandžasti podton koji se javlja na kosi.

Meša se sa:
Welloxon 12% hidrogenom za kosu u odnosu 1:2. Potrebno vreme delovanja boje je od 50-60minuta.

Održavanje hladnih tonova:
Plava kosa zahteva održavanje i posebnu negu. Za dodatnu neutralizaciju neželjenog žutog tona koristiti silver ili ljubičasti šampon, regenerator, a kao intenzivnu negu, proteinsko-lipidne maske za jačanje kose.

*Ova profesionalna boja za kosu Koleston Perfect 12/81 i odgovarajući Welloxon hidrogen 12% može se kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Plaćanje pouzećem ili na račun

Dostava na teritoriji cele Srbije u roku od nekoliko dana. Plaćanje prilikom preuzimanja (poštarina nije uključena u cenu)

Dokazan kvalitet

Svi proizvodi na sajtu su testirani u našem Frizerskom Centru Hairlovers u Beogradu od strane profesionalnih frizera.

Podrška i poručivanje telefonom

Pozovite 011/2910-838 od 10:00 - 16:00 za sva pitanja ili poručivanje telefonom.

Savet:
Boju nanesite na kosu četkicom u obilnoj količini isključivo na ne ofarbani deo kose. Posebnu pažnju obratite na predeo oko lica gde je kosa najtanja, kako ne bi došlo do prevelikog deponovanja sivog pigmenta. Ukoliko postoji potreba za osvežavanjem krajeva nemojte raščešljavati na ostatak kose nego za to upotrebite drugu smesu boje koja je pomešana sa slabijim hidrogenom. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od prepeporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Prelivi:
Ukoliko želite da osvežite boju kose najbolje je da uradite to sa bojom Koleston Perfect 10/8 ili Color Touch 10/81 u miksturi 1,9% ili 4% hidrogena u razmeri 1:2 i vremenom delovanja 10-20min.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NAJBOLJI PAR Koleston Perfect 12/81 i Welloxon Perfect 12% – Profesionalna specijalno plava boja za kosu i hidrogen 40 vol.“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …