Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

NAJBOLJI PAR Koleston Perfect 12/81 i Welloxon Perfect 12% – Profesionalna specijalno plava boja za kosu i hidrogen 40 vol.

(18 recenzije korisnika)

2790 RSD

NAJBOLJI PAR ZA POSVETLJIVANJE KOSE SA HLADNIM BISERNO PEPELJASTIM ODSJEJEM: Koleston Perfect 12/81 i Welloxon Perfect 12% – Profesionalna specijalno plava boja za kosu i hidrogen 40 vol.

Zbog odnosa mešanja boje sa hidrogenom, u setu se nalazi jedna profesionalna boja za kosu Koleston Perfect 12/81 i dva hidrogena Welloxon Perfect 12% od 60ml.

Boja za kosu KOLESTON PERFECT 12/81 – biserno pepeljasta specijalno plava dizajnirana za posvetljivanje kose do 4 tona. Sadrži lipide koji vraćaju vlagu i hidriraju oštećenu i poroznu kosu, čuvaju strukturu kose, vraćaju balans i ravnomerno raspoređuju pigmenete od korena do krajeva. Koleston Perfcet boje za kosu daju brilijantana sjaj, visoko posvetljivanje i spektar nijansi koji čine kosu lepom, blistavom i atraktivnom. Uravnoteženi tonovi daju jasan i čist ton. Ova boja za kosu dizajnirana za maksimalno posvetljivanje sa biserno-pepeljasto sivim odsjajem.

Šta krije broj 12/81?

 • 12 – je svetlina željene boje i to je maksimalni nivo posvetljenja koji boja za kosu može da pruži.
 • 8 – željena nijansa na kosi koji je u ovom slučaju platinast i daje kosi poseban hladni biserni ton.
 • 1 – podton, tj. odsjaj koji je u ovom slučaju pepeljast i neutrališe narandžasti podton koji se javlja na kosi.

Meša se sa:
Welloxon 12% hidrogenom za kosu u odnosu 1:2. Potrebno vreme delovanja boje je od 50-60minuta.

Održavanje hladnih tonova:
Plava kosa zahteva održavanje i posebnu negu. Za dodatnu neutralizaciju neželjenog žutog tona koristiti silver ili ljubičasti šampon, regenerator, a kao intenzivnu negu, proteinsko-lipidne maske za jačanje kose.

*Ova profesionalna boja za kosu Koleston Perfect 12/81 i odgovarajući Welloxon hidrogen 12% može se kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Savet:
Boju nanesite na kosu četkicom u obilnoj količini isključivo na ne ofarbani deo kose. Posebnu pažnju obratite na predeo oko lica gde je kosa najtanja, kako ne bi došlo do prevelikog deponovanja sivog pigmenta. Ukoliko postoji potreba za osvežavanjem krajeva nemojte raščešljavati na ostatak kose nego za to upotrebite drugu smesu boje koja je pomešana sa slabijim hidrogenom. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od prepeporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Prelivi:
Ukoliko želite da osvežite boju kose najbolje je da uradite to sa bojom Koleston Perfect 10/8 ili Color Touch 10/81 u miksturi 1,9% ili 4% hidrogena u razmeri 1:2 i vremenom delovanja 10-20min.

Brand

Zapremina

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: Wella Professionals
Zemlja porekla: Nemačka
Uvoznik za Srbiju: Orbico Beauty d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

aqua (water)cetearyl alcohollanolin alcoholLauryl Pyrrolidoneglycerinammoniaoleic acidglyceryl stearate sesodium sulfatesodium laureth sulfateascorbic acidparfum (fragrance)sodium sulfitedisodium edta2-methoxymethyl-p-phenylenediamine2-amino-4-hydroxyethylaminoanisole sulfateresorcinoltocopherol

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

18 recenzija za NAJBOLJI PAR Koleston Perfect 12/81 i Welloxon Perfect 12% – Profesionalna specijalno plava boja za kosu i hidrogen 40 vol.

 1. Sanja (potvrđen vlasnik)

  Odlicna farba, daje sjajne rezultate. Boja kao na slici.

 2. TamaraT (potvrđen vlasnik)

  Sjajna farba, koristim je vec dve godine. Postojana, nije agresivna, cak naprotiv neguje kosu.

 3. Klara Lelik Tubic (potvrđen vlasnik)

  Sjajna kombinacija Koleston Perfect 12/81 farbe za kosu i Welloxon Perfect 12% hidrogen

 4. Klara (potvrđen vlasnik)

  Sjajna kombinacija farbe za kosu Koleston Perfect 12/81 biserno pepeljasto specijalno plava i Welloxon Perfect 12% hidrogen

 5. Maja

  Koleston 12/81 i hidrogen welloxon perfekt je savrsena kombinacija

 6. Maja J

  Koleston 12/81 i hidrogen welloxon perfekt je savrsena kombinacija

 7. Ruzica

  Koristim ovu farbu vec par godina, neverovatno je kako kosa bude zdrava iako je plava. Prezadovoljna!

 8. mutavdzicadrijana82

  12/81 koleston perfect i welloxon perfect 12% hidrogen.Sjajna kombinacija.Postojana boja.

 9. ljiljanagavrilovic26

  Koristim ovu boju vec 6-7 godina i zadovoljna sam , sve peporuke.

 10. Klara (potvrđen vlasnik)

  Koristim ovu kombinaciju vec godinsma i bez blansa izvucem jednako.plavu boju od korena do vrhova kose. Najbolja kombinacija!

 11. Mirjana (potvrđen vlasnik)

  12/81 koleston perfect i welloxon perfect 12% hidrogen.Savršena kombinacija,ne menjam je već 4 godine.

 12. Martina

  Koleston 12/81 savršena boja za plavu kosu bez blajha!

 13. Dragana

  Koleston 12/8 savršena farba bez žutih tonova daje blistav sjaj kosi.Prelepa!

 14. marijana.kapor

  Farba 12/81 koleston perfect i welloxon perfect 12% hidrogen su savršena kombinacija, koja ne ostavlja zute tonove ni na mojoj tamnoj kosi.

 15. Jovana

  12/81 koleston perfect i welloxon perfect 12% hidrogen.Najbolja kombinacija.

 16. sretrovic

  FARBA JE ODLIČNA.PREPORUČUJEM JE SVIMA. ČISTA 10

 17. marijammmmm (potvrđen vlasnik)

  Koleston 12/81 Sa 12%-tnim hidrogenom je noja davršena kombinacija godinama i nikada je ne bih menjala a sve savete sam upravo ovde dobila online. Hvala Vam!

 18. Aleksandra

  Najbolja farba za plavu kosu, potpisujem!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …