Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Isporuka i povraćaj

Isporuka

Isporuka proizvoda kupljenih na www.sos.hairlovers.rs vrši se Post Express kurirskom službom na adresu koju Kupac navede, a cena isporuke zavisi od težine poručenog/poručenih proizvoda.

Besplatna isporuka je za iznose preko 7000 din na celoj teritoriji Srbije.

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za uplatu otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja. U cenu isporuke uključen je PDV.

1. OTKUPNINA je naznačena vrednost poručenog proizvoda koji Primalac predaje kurirskoj službi, a vraća se Prodavcu.

2. POŠTARINA / VREDNOST ISPORUKE je vrednost transporta poručenog proizvoda od Prodavca do Primaoca i zavisi od ukupne težine pošiljke. Poštarinu naplaćuje kurirska služba i obračunava se prema navedenoj tabeli iz Cenovnika poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja 

3. POŠTARINA ZA UPLATU OTKUPNOG IZNOSA je vrednost koju kurirska služba naplaćuje od Primaoca pošiljke kao osiguranje za pružene usluge prenosa novca.
-otkupne pošiljke 0,25% od otkupnog iznosa (min. 50,00 din). Ležarina po danu iznosi 15 din.

CENOVNIK
Masa (kg)Cena (din) 
do 0,5350 
od 0,5 – 1420 
od 1 – 2420 
od 2 – 5550 
od 5 – 10710 
od 10 – 20980 
Rok isporuke

Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka do 19h. Paket na navedenu adresu stiže u roku od 1 do 3 radna dana. 
Trudimo se da maksimalno moguće izađemo u susret sa dodatnim zahtevima isporuke, međutim kako se isporuka obavlja preko trećeg lica (PostExpress) molimo za razumevanje ukoliko do kašnjenja i dođe. Moramo napomenuti da smo mi za sada sa ovom saradnjom zadovoljni. Ukoliko imate komentar ili primedbu vezanu za ponašanje kurira PostExpress kurirske službe ili oštećenje paketa, molimo Vas da odmah kontaktirate kurirsku službu u pisanoj formi putem email adrese [email protected] i da iza toga obavestite i SOS HAIRLOVERS putem email adrese [email protected]

Povraćaj, reklamacije i zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a ukoliko primetite oštećenja na paketu ili pogrešno navedenu masu paketa od strane kurirske službe, budite slobodni da nas kontaktirate kako bismo pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da odmah kontaktirate kurirsku službu u pisanom obliku na  [email protected]. Nećemo biti u mogućnosti da Vam uvažimo reklamaciju ukoliko nastalo oštećenje ne prijavite  u roku od 24h. Zakonski rok za zamenu proizvoda je 14 dana od dana prijema robe. 

Povraćaj uplaćenih sredstava

U slučaju povraćaja robe i sredstava kupcu koji je prethodno platio platnom karticom, a bez obzira na razlog vraćanja, SOS HAIRLOVERS se obavezuje da povraćaj vrši isključivo putem istih metoda plaćanja, odnosno putem povratne transakcije sa bankovnog računa Hairlovers doo na račun korisnika kartice.

Politika otkazivanja zakazanog termina / usluge

Ukoliko dođe do izmena u već zakazanom terminu ili kupac nije u mogućnosti  da stigne u zakazano vreme, Kupac se obavezuje da o tome obavesti Frizerski Centar Hairlovers ili Hairlovers Institute (u zavisnosti u kom salonu je termin zakazan), i to 24h pre zakazanog termina.

Želimo da se osećate veoma sigurno i puni poverenja u vezi sa kupovinom u našoj internet prodavnici. Za bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected]