Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Kako kupiti

  • Biranje proizvoda

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu.

  • Informacije o isporuci

Kliknite na dugme Potvrdite da završite naručivanje.

Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje.

Ako ste ranije već napravili nalog, dovoljno je da se pomoću njega prijavite i možete da nastavite sa poručivanjem.

Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije.

  • Zaključite naručivanje

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak.

U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Proverite sve troškove isporuke pre zaključivanja porudžbine.

Kreirane porudžbine se obrađuju do 16h. Sve porudžbine kreirane nakon 16h biće obrađene narednog dana do 16h. Predaja za isporuku se vrši istog dana prema stanju lagera. Ukoliko se poručeni proizvodi trenutno ne nalaze na lageru, biće obrađeni i spremni za isporuku u toku narednog dana. Za sve informacije o statusu vaših porudžbina možete nas kontaktirati putem telefona Hairlovers Call centra +381631163316 ili putem email adrese [email protected] naša ljubazna koleginica Nera vrlo rado će izaći u susret za sva vaša pitanja i savete.