Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

American Crew DETOX SHAMPOO-Šampon za uklanjanje stajling preparata sa kose

1769 RSD

American Crew POWER CLEANSER DETOX šampon za svakodnevnu upotrebu, savršeno je nežan prema kosi, a dovoljno snažan protiv stajling preparata! Pruža maksimalnu negu i dubinsko čišćenje kose (posle bazena, hemijskih preparata, slane vode…).

American Crew POWER CLEANSER DETOX SHAMPOO – šampon za uklanjanje stajling preparata sa kose i kože. Šampon za svakodnevnu upotrebu, savršeno nežan prema kosi, dovoljno snažan protiv stajling preparata! American Crew Power Cleanser šampon uklanja čak i najjače preparate za oblikovanje kose. Pruža maksimalnu negu i dubinsko čišćenje kose. Pogodan je za sve tipove kose, odnosno za one koje trpe preparate za stajling, kao i za one kojima je potrebno dubinsko čišćenje (posle bazena, hemijskih preparata, slane vode…). Ostavlja kosu rasterećenu i zdravu sa poboljšanom teksturom i sjajem. Osvežava i rashlađuje skalp.

Sadrži: sulfaktante-kombinacija čistača za vrhunsku moć uklanjanja nečistoća i naslaga stajling preparata, mentol-osvežava i hladi kožu glave, ekstrakt timijana i ruzmarina-čine kosu zdravijom, stimulišu cirkulaciju, deluju antiseptično, Polyquaternium-10-kosi daje volumen i poboljšava teksturu i sjaj.

Način upotrebe: Kosu dobro pokvasiti pa neneti malu količinu Power Cleanser šampona za dubinsko čišćenje kose. Umasirati vrhovima prstiju u kosu i skalp. Dobro isprati. Ponoviti postupak ako je neophodno.

Zapremina

Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: Revlon Professional, Roux Labaratories
Zemlja porekla: Melson, USA
Uvoznik za Srbiju: VSD Trade d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti

Sastav

Aqua (Water) (Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Isostearamide MIPA, Menthol, Glyceryl Laurate, Polyquaternium

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

1 recenzija za American Crew DETOX SHAMPOO-Šampon za uklanjanje stajling preparata sa kose

  1. hairlovers1

    Odličan proizvod za osvežavanje kose posle svakodnevnog tretiranja stajlingom.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *