American Crew POWER CLEANSER SHAMPOO-Šampon za uklanjanje stajling preparata sa kose

1769 RSD

American Crew POWER CLEANSER SHAMPOO – šampon za uklanjanje stajling preparata sa kose i kože. Šampon za svakodnevnu upotrebu, savršeno nežan prema kosi, dovoljno snažan protiv stajling preparata! American Crew Power Cleanser šampon uklanja čak i najjače preparate za oblikovanje kose. Pruža maksimalnu negu i dubinsko čišćenje kose. Pogodan je za sve tipove kose, odnosno za one koje trpe preparate za stajling, kao i za one kojima je potrebno dubinsko čišćenje (posle bazena, hemijskih preparata, slane vode…). Ostavlja kosu rasterećenu i zdravu sa poboljšanom teksturom i sjajem. Osvežava i rashlađuje skalp.

Sadrži: sulfaktante-kombinacija čistača za vrhunsku moć uklanjanja nečistoća i naslaga stajling preparata, mentol-osvežava i hladi kožu glave, ekstrakt timijana i ruzmarina-čine kosu zdravijom, stimulišu cirkulaciju, deluju antiseptično, Polyquaternium-10-kosi daje volumen i poboljšava teksturu i sjaj.

Način upotrebe: Kosu dobro pokvasiti pa neneti malu količinu Power Cleanser šampona za dubinsko čišćenje kose. Umasirati vrhovima prstiju u kosu i skalp. Dobro isprati. Ponoviti postupak ako je neophodno.

*Ovaj proizod za čišćenje kose i kože od stajling preparata možete kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Nema na zalihama

Brand

Proizvođač

Zapremina

1 recenzija za American Crew POWER CLEANSER SHAMPOO-Šampon za uklanjanje stajling preparata sa kose

  1. hairlovers1

    Odličan proizvod za osvežavanje kose posle svakodnevnog tretiranja stajlingom.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871