Besplatna dostava za sve narudžbine preko 5000 rsd

Dostava na teritoriji cele Srbije

American Crew PRECISION BLEND MEDIUM ASH-Boja za kosu za muškarce pepeljasto svetlo smeđa

2299 RSD

American Crew PRECISION BLEND MEDIUM ASH – boja za kosu za muškarce – pepeljasto srednje svetlo smeđa. Boja ne izaziva crvenilo boja traje 4-6 nedelja i ispira se sa svakim pranjem kose na najprirodniji ton, bez dramatičnih promena, prelaza ni kontrasta. U kutiji se nalazi 3 tube boje od po 40ml, što je dovoljno za otprilike 6 aplikacija.

U zavisnosti od željenog krajnjeg efekta, boja se nanosi jednom od 4 tehnike: prirodnim morskim sunđerom, tunelskom (skeleton) četkom za kosu sa razuđenim elastičnim iglicama, gušćom četkom za kosu ili četkicom za boju za kosu. Pomoću ovih tehnika kreativnost i rezultati dobijanja prirodnog tona su neograničene, a nanošenje boje postaje „dečja igra“. Nanošenje traje samo 4-5 minuta, a vreme delovanja isto toliko. American Crew Precision Blend Color System razvijen je specijalno za muškarce.

Šifra proizvoda: 3230 Kategorije: , Oznake: , , ,

Način upotrebe: Izabrati American Crew Precision Blend nijansu boje koja najviše odgova prirodnoj boji kose. Uraditi alergo test prema uputima istaknutim na proizvodu. U posudu za bojenje kose pomešati American Crew Precision Blend boju i American Crew Precision Blend hidrogen (4,5%) u razmeri 1: 1. Za kosu dužine 2-3 cm obično je dovoljno oko 20ml miksture. Odabrati jednu od 4 tehnika nanošenja boje u zavisnosti od teksture i dužine kose. Svaka od tehnika se može koristiti sa svakom nijansom kako bi se obezbedilo 25%, 50%, 75% ili 100% pokrivanja sedih. Vreme delovanja boje je do 5 minuta. Ne držati duže jer krajnji efekat neće izgledati prirodno.

Savet: Mušku kosu nije preporučljivo bojiti u cilju 100% pokrivenosti sedih već samo tonirati radi prirodnog izgleda kose. Uvek je bolje ostaviti da se sede tek malo naziru. U suprotnom, kosa može dobiti veštački izgled tzv. „efekat perike“.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „American Crew PRECISION BLEND MEDIUM ASH-Boja za kosu za muškarce pepeljasto svetlo smeđa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871