Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

American Crew PRECISION BLEND PEROXIDE 15 VOL.-Hidrogen za boju za kosu za muškarce

2599 RSD

American Crew PRECISION BLEND 15VOL hidrogen za razvijanje boje za kosu. Precision Blend Color System razvijen je specijalno za muškarce. Efikasno vraća samopouzdanje za samo 10 minuta! American Crew Precision Blend Peroxide je jedini kompaktibilni, odgovarajući hidrogen za boje za sedu mušku kosu iz linije American Crew Precision Blend.

American Crew PRECISION BLEND PEROXIDE 15 VOL – hidrogen za boju za muškarce dizajniran za razvijanje boje za sedu kosu za muškarce. American Crew Precision Blend Color System razvijen je specijalno za muškarce. Efikasno vraća samopouzdanje za samo 10 minuta! American Crew Precision Blend Peroxide 4,5% / 15 vol. je jedini kompaktibilni, odgovarajući hidrogen za boje za sedu mušku kosu iz linije American Crew Precision Blend.

Za dobijanje optimalnih rezultata koristiti ga u miksu sa AmericanCrew Precision Blend tonovima:

  • Light/Svetli tonovi kose (tonovi na nivou svetline 7 i 8),
  • Medium Ash/Srednji pepeljasti tonovi (tonovi na nivou svetline 5 i 6) ,
  • Medium Natural/Srednji prirodni tonovi (tonovi na nivou svetline 4 i 5) i
  • Dark/Tamni tonovi (tonovi na nivou svetline 2 i 3)

American Crew Precision Blend hidrogen odličan je za dobijanje prirodnog tona kose (ton na ton), miksuje se u odnosu 1:1. Boca od 450ml dovoljna je za 11 servisa bojenja kose.

Način upotrebe: Izabrati American Crew Precision Blend nijansu boje koja najviše odgova prirodnoj boji kose. Uraditi alergo test prema upozorenjima istaknutim na proizvodu. American Crew Precision Blend Peroxide 15 vol. hidrogen se može mešati sa American Crew Precision Blend bojama za sedu mušku kosu u razmeri 1:1. Za kosu dužine 2-3 cm obično je dovoljno oko 20ml miksture boje i hidrogena. Odabrati jednu od 4 tehnika nanošenja boje u zavisnosti od teksture i dužine kose. Svaka od tehnika se može koristiti sa svakom nijansom kako bi se obezbedilo 25%, 50%, 75% ili 100% pokrivanja sedih. Vreme delovanja American Crew Precision Blend boje držati ispod 5 minuta. Ne držati duže jer krajnji efekat neće izgledati prirodno.

Savet: Mušku kosu nije preporučljivo bojiti u cilju 100% pokrivenosti sedih već samo tonirati do rezultata od 75% radi prirodnog izgleda kose. Uvek je bolje ostaviti da se sede tek malo naziru. U suprotnom, kosa može dobiti veštački izgled tzv. „efekat perike“.

Zapremina

Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: Revlon Professional, Roux Labaratories
Zemlja porekla: Melson, USA
Uvoznik za Srbiju: VSD Trade d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

Aqua (Water) (Eau), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Amondimethicone, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12,
Cetyl Alcohol, Ceteareth-60, Ceteareth-23, Pentasodium Pentelate, Methylparaben, Phosphoric Acid, Sodium Stannate

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „American Crew PRECISION BLEND PEROXIDE 15 VOL.-Hidrogen za boju za kosu za muškarce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *