Bed Head WAX STICK Vosak za kosu u stiku

2499 RSD

Bed Head WAX STICK – vosak za kosu u stiku dizajniran za poigravanje sa frizurom. Meka, lako maziva formula za jednostavno nanošenje i oblikovanje kose od razigranih stilova frizura do oštrih ili razbarušenih efekata. Ovaj vosak za kosu u stiku kosi daje definiciju, instant teksturu i držanje sa polu-mat završnicom. Bed Head vosak za kosu u stiku je kao i svi ostali proizvodi iz TIGI kolekcija rastvorljiv u šamponu.

Sadrži prirodne sastojke:

  • Ricinusovo ulje – kosi daju vlagu i vraćaju je u kondiciju,
  • Hidrogenizovano ricinusovo ulje – kosi daju vlagu,
  • Pčelinji vosak – kosi daje teksturu,
  • Japanski vosak – pruža kontrolu nad kosom i daje joj definiciju i teksturu.

Nema na zalihama

Način upotrebe: TIGI Bed Head Wax Stick nanosi se ili na prosušenu ili na suvu kosu, na bilo koju dužinu u zavisnosti od željenog krajnjeg efekta.

  •  Kratka kosa: Naneti na suvu kosu 4-5 cm na dužinu kružnim pokretima preko cele glave. Oblikovati tako da se postigne razbarušen- bodljikav izgled.
  • Srednje do duga kosa: Kosu podeliti u sekcije pa nanositi po slojevima od sredine ka vrhovima kose kako bi se postigao izgled razdvojenih pramenova.

Mirisna nota: Lavanda.

Savet: Za lakše nanošenje voska i bukvalno poigravanje sa načinom nanošenja na dugu kosu kao i oblikovanja frizure, koristite fen za razmekšavanje voska u stiku. Nanesite na dlanove a zatim utrljavajte u kosu.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bed Head WAX STICK Vosak za kosu u stiku“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.