Boja za kosu KOLESTON PERFECT 12/22 – Intenzivna mat specijalno plava

1490 RSD

Boja za kosu KOLESTON PERFECT 12/22 – Intenzivna mat specijalno plava dizajnirana za posvetljivanje kose do 4 tona. Sadrži lipide koji vraćaju vlagu i hidriraju oštećenu i poroznu kosu, čuvaju strukturu kose, vraćaju balans i ravnomerno raspoređuju pigmenete od korena do krajeva. Daju brilijantana sjaj, visoko posvetljivanje i spektar nijansi koji čine kosu lepom, blistavom i atraktivnom. Uravnoteženi tonovi daju jasan i čist ton. Dizajnirana za maksimalno posvetljivanje jako tamne kose sa neutralisanjem crvenog odsjaja. Boja je izrazito hladna.

Šta krije broj 12/22?

  • 12/- je svetlina željene boje i to je maksimalni nivo posvetljenja
  • 2 – željena nijansa na kosi koji je u ovom slučaju mat zeleni ton za neutralisanje crvenog odsjaja
  • 2 – podton tj odsjaj koji je u ovom slučaju intenzivno mat pigment i najviše neutrališe neželjeni crveni podton koji se javlja na kosi.

Wella Professionals Koleston Perfect 12/22 meša se sa Welloxon 12% hidrogenom za kosu u odnosu 1:2**.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.
**Na jednu tubu Koleston Perfect Special Blonde plave boje za kosu 60ml idu dve bočice njegovog Welloxon razvijača od  12% ili 9% (2x60ml).

Meša se sa:
Wella Professionals Koleston Perfect 12/22 meša se sa Welloxon 12% hidrogenom za kosu u odnosu 1:2.
Potrebno vreme delovanja boje je od 50-60 minuta.

Savet:
Boju nanesite na kosu četkicom u obilnoj količini isključivo na neofarbani deo kose. Posebnu pažnju obratite na predeo oko lica gde je kosa najtanja, kako ne bi došlo do deponovanja sivog pigmenta. Ovu zonu mažite poslednju. Ukoliko postoji potreba za osvežavanjem krajeva nemojte raščešljavati na ostatak kose nego za to upotrebite drugu smesu boje koja je pomešana sa slabijim hidrogenom. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od preporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Prelivi:
Ukoliko želite da osvežite boju kose, ne koristite boje iz kategorije Koleston Perfect Special Blonde jer su one namenjene isključivo za prirodnu kosu u korenu, uradite to sa bojom Koleston Perfect 10/1 ili Color Touch 10/81 sa 1,9% ili 4% hidrogena u razmeri 1:2 i vremenom delovanja 10-20min.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu KOLESTON PERFECT 12/22 – Intenzivna mat specijalno plava“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …