Boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 0.11 – Pepeljasto sivi korektor za boju za kosu

1269 RSD

Revlon Prefessional Mix ton REVLONISSIMO Colorsmetique 011: Pepeljasto sivi  korektor dizajniran za mešanje sa Revlon bojama za kosu. Omogućuje izrazitu neutralizaciju boje kose uz ultimativni sjajem. Sadrži hijaluronsku kiselinu i proteine soje koji štite kosu. Čini kosu sjajnom mekom i sposobnom da prihvati sve izazove.

*Revlon boje za kosu za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Revlon Prefessional Mix ton REVLONISSIMO Colorsmetique 011: Pepeljasti korektor dizajniran za mešanje sa Revlon bojama za kosu. Pruža intenzivnu neutralizaciju boje kose sa ultimativnim sjajem i performansama. Sadrži hijaluronsku kiselinu i proteine soje koji štite kosu. Čini kosu sjajnom mekom i sposobnom da prihvati sve izazove.

Preporuka: Obavezna upotreba rukavica. Zaštiti kožu u predelu kose kod čela, ušiju i vratnog dela kremom ili proizvodom za zaštitu kontura lica kako Vam ne bi ostao trag od boje za kosu. Za skidanje boje za kosu sa kože možete upotrebiti maramice za skidanje boje.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 0.11 – Pepeljasto sivi korektor za boju za kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871