Boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 5 – Prirodno svetlo smeđa

1079 RSD

Profesionalna boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 5: prirodno svetlo smeđa dizajnirana za perfektno bojenje kose sa ultimativnim sjajem i performansama Sadrži hijaluronsku kiselinu i proteine soje koji štite kosu od oštećenja. Čini kosu sjajnom mekom i sposobnom da prihvati sve izazove. Revlonisimo Colorsmetique boja daje kosi prirodan izgled i lepotu u svakom pogledu. Šta krije broj 5? 5 – je svetlina željene boje i u ovom slučaju je prirodna braon boja koja odlično simulira prirodni odsjaj kose bez neželjenih tonova.

Meša se sa:

  • Revlon profesional Creme Peroxide 10 Vol – Hidrogen 3% za osvežavanje boje na dužini kose
  • Revlon Profesional Creme Peroxide 20 Vol.- Hidrogen 6% za bojenje izrastka sa trajnim dejstvom. Meša se u odnosu 1:1,5. Potrebno vreme delovanja boje je 30 minuta.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Savet:
Boju prvo nanesite na izrastak četkicom za farbanje kose u dovoljnoj količini. Posle 20 minuta nežno raščešljajte kosu češljem sa širokim zupcima i osvežite boju na krajevima sa pripremljenom smesom boje za kosu i hidrogenom od 3%. Nanesite smesu boje za kosu na krajeve i lagano emulgirajte rukama.

Preporuka:
Obavezna upotreba rukavica. Zaštiti kožu u predelu kose kod čela, ušiju i vratnog dela kremom ili proizvodom za zaštitu kontura lica kako Vam ne bi ostao trag od boje za kosu. Za skidanje boje za kosu sa kože možete upotrebiti maramice za skidanje boje.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 5 – Prirodno svetlo smeđa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871