Boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 66.60 *C5 – Intenzivno crvena

1079 RSD

Profesionalna boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 66.60 *C5 Intense Red: intenzivno crvena dizajnirana za perfektno bojenje kose sa ultimativnim sjajem i performansama. Sadrži hijaluronsku kiselinu i proteine soje koji štite kosu. Ova boja čini kosu sjajnom, mekom i sposobnom da prihvati sve izazove. Daje kosi intenzivno-jarku boju izrazitog izgleda i lepote u svakom pogledu.

Meša se sa: 

  • Revlon profesional Creme Peroxide 10 Vol – Hidrogen 3% za osvežavanje boje na dužini kose
  • Revlon Profesional Creme Peroxide 20 Vol.- Hidrogen 6% za bojenje izrastka sa trajnim dejstvom. Meša se u razmeri 1:1,5. Potrebno vreme delovanja boje je 30 minuta.
  • Revlon Profesional Creme Peroxide 30 Vol.- Hidrogen 9% za bojenje dužine kose sa polu-trajnim posvetljujućim dejstvom. Meša se u razmeri 1:1,5. Potrebno vreme delovanja boje je 30 minuta.

Za dugotrajni izgled vibrantne, sjajne i sveže farbane kose crvene boje, između dva farbanja najbolje je koristiti Revlon Professional 45 days Brave Reds 2 in 1 – šampon i regenerator u jednom.

*Ova boja za kosu kosu može se kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Profesionalna boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 66.60 *C5 Intense Red: intenzivno crvena

Savet: prvo nanesite na izrastak četkicom za farbanje kose u dovoljnoj količini. Posle 20 minuta nežno raščešljajte kosu češljem sa širokim zupcima i osvežite boju na krajevima sa pripremljenom smesom boje za kosu i hidrogenom od 3%. Nanesite smesu boje za kosu na krajeve i lagano emulgirajte rukama zaštićene rukavicama.

Preporuka: Obavezna upotreba rukavica. Zaštiti kožu u predelu kose kod čela, ušiju i vratnog dela kremom ili proizvodom za zaštitu kontura lica kako Vam ne bi ostao trag od boje za kosu. Za skidanje boje za kosu sa kože možete upotrebiti maramice za skidanje boje.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu REVLONISSIMO Colorsmetique 66.60 *C5 – Intenzivno crvena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871