Boja za kosu REVLONISSIMO High Coverage 7.13 – Srednje bež plava za bolje pokrivanje sedih

1169 RSD

Revlon Professional REVLONISSIMO High Coverage 7.13 – Biserno bež srednje svetlo plava boja za kosu za bolje pokrivanje sedih dizajnirana za perfektno bojenje kose sa ultimativnim sjajem i performansama. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja pruža maksimalnu hidrataciju u toku bojenja i proteine soje poznati po količini peptida i amino-kiselina koji imaju ulogu da štite kosu od oštećenja i obezbede da boja izgleda savršeno od korena do krajeva. Čini kosu sjajnom mekom i sposobnom da prihvati sve izazove. Daje kosi prirodan izgled i lepotu u svakom pogledu.

Šta krije broj 7.13? 

7 – je svetlina željene boje, odnosno srednje svetlo plava boja koja odlično simulira prirodni odsjaj kose bez neželjenih tonova.
1 – je ton, odnosno željena nijansa na kosi koja je u ovom slučaju pepeljasto siva za neutralisanje toplog pigmenta.
3 – je podton, odnosno reflektujuća nijansa na kosi koja je u ovom slučaju zlatna.

Savet:
Boju nanesite na izrastak četkicom za farbanje kose u dovoljnoj količini. Potezi prilikom bojenja, pogotovo u predelu najupornijih sedih vlasi, trebaju biti uz dlaku, kako bi se što bolje deponovao pigment za nabolje pokrivanje sedih.

Preporuka:
Obavezna upotreba rukavica. Zaštiti kožu u predelu kose kod čela, ušiju i vratnog dela kremom ili proizvodom za zaštitu kontura lica kako Vam ne bi ostao trag od boje za kosu. Za skidanje boje za kosu sa kože možete upotrebiti maramice za skidanje boje.

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu REVLONISSIMO High Coverage 7.13 – Srednje bež plava za bolje pokrivanje sedih“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871