Besplatna dostava za sve narudžbine preko 5000 rsd

Dostava na teritoriji cele Srbije

JOICO Defy Damage Šampon za jačanje kose i postojanost boje

2490 RSD

JOICO Defy Damage šampon za jačanje strukture kose i postojanost boje. Nežno otklanja nečistoće čuvajući kutikulu dlake i intenzitet boje.

Joico Defy Damage šampon je specijalno dizajniran da nežno čisti kosu od nečistoća, zaštiti od štetnih uticaja UV zraka, zagađenja iz vode i vazduha koje loše utiču na sveukupno stanje i izgled kose.

Preporučuje se za farbanu kosu, kosu oštećenu hemijskim tretmanima, termičkom obradom ili uticajem okoline, umornu, slabu i beživotnu kosu.

Jačanje strukture dlake, odnosno veza u korteksu i zaštita boje postiže se odmah pri prvom pranju kose. Joico Defy Damage šampon je koktel kvalitetnih formula za sprečavanje i zaštitu od oštećenja i intenzivnu negu i očuvanje boje, pa kosa ostaje zdrava, jaka, otporna, meka i glatka na dodir, a boja vibrantna i sjajna.

Joico Defy Damage ne sadrži SLS/ SLES sulfate (Sodium Lauryl Sulfate/Sodium Laureth Sulfate).

  • Bez SLS/ SLES sulfata
  • Luksuzna pena pruža maksimalno iskustvo čiste kose
  • Čuva boju i štiti kosu od oštećenja
  • 80% manje lomljiva kosa
  • 5x jača kosa

Vrhunska tehnologija spojena sa moćnim zaštitnim elementima, zajedno udružuju snage kako bi stvorili kosu koja je izrazito elastična i zdravog izgleda.

Sastav:
Nova SMART-RELEASE TEHNOLOGIJA
Jedinstveni sistem isporuke lipozoma unutar dlake, tehnologija koja neprekidno oslobađa „paket“ sastavljen od tri elementa – ulje šipurka, arginin i keratin. Ovi sastojci su glavni elementi zdrave kose: oporavljaju, jačaju i štite kosu od kumulativnih negativnih efekata svakodnevnog oblikovanja.

ZAŠTITNI LIPID
Tačno ona vrsta lipida koja se nalazi u zdravoj kosi – u površinskom zaštititnom sloju dlake, deluje kao prva linija odbrane koja pomaže u sprečavanju termičkih, hemijskih, stilskih i UV oštećenja. Rezultati su vidljivi već sa prvim pranjem kose.

ULJE MORINGA SEMENKI
Bogat izvor antioksidanata, vitamina A i E, cinka i silicijuma, koji su ključni za stvaranje zdrave, jake, otporne kose na oštećenja. Povećava sjaj i mekoću kose.

ARGININ
Pametni povezujući molekul sa pozitivnim i negativnim vezama, pomaže u jačanju strukture kose i podstiče obnavljanje novih veza unutar dlake.

HOLLYWOODLIFE.COM – Pobednik za “Najbolji šampon i kondicioner” HL Beauty Awards 2019 

Način upotrebe:

  • Joico Defy Damage šampon naneti na vlažnu kosu.
  • Zapeniti.
  • Ponovite postupak ako je potrebno.

Kombinovati proizvode iz Joico Defy Damage linije kao dodatnu negu kako bi se osigurala potpuna zaštita i najbolji rezultati.

*Joico proizodi za kosu se mogu kupiti u našim prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO Defy Damage Šampon za jačanje kose i postojanost boje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871