JOICO K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing Oil – Ulje za visoki sjaj, negu i zaštitu boje kose

3680 RSD

JOICO K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing Oil – ulje za instant sjaj, zaštitu i oporavak farbane kose

Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing ulje sadrži afričko manketi ulje koje je izuzetno bogato vitaminom E, vraća izgubljene lipide a takođe je i odlična prirodna zaštita od izbleđivanja. Oporavlja krutu oštećenu, farbanu kosu, poboljšava izgled, teksturu i elastičnost kose, jača kosu i daje joj instant sjaj.

Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing ulje sadrži afričko manketi ulje koje je izuzetno bogato vitaminom E, vraća izgubljene lipide a takođe je i odlična prirodna zaštita od izbleđivanja. U kombinaciji sa ostalim sastojcima kao što su arganovo ulje, keratin-protein i, naravno, pametna tehnologija Joico brenda, Joico SmartRelease Technology, ovaj proizvod pruža momentalno vidljive rezultete. Oporavlja krutu oštećenu, farbanu kosu, poboljšava izgled, teksturu i elastičnost kose, jača kosu i daje joj instant sjaj. Joico K-PAK Luster Lock Glossing ulje pruža osetnu mekoću, svilenkast i gladak izgled, štiti je od negativnih spoljašnjih uticaja i zagađivača. Posebno se preporučuje za obojenu kosu, lomljivu, hemijski i fizički oštećenu kosu, umornu, slabu i beživotnu kosu.

 • Boju kose čini i do 2x vibrantnijom i življom
 • Produžava postojanost boje
 • Kosi pruža i do 150% veći sjaj
 • Štiti kosu od spoljašnjih uticaja i zagađivača
 • Neutrališe naelektrisanje i umiruje neposlušnu kosu
 • Kosa postaje i do 2x jača
 • Čini kosu elastičnom, mekom, glatkom i svilenkastom
 • Pomaže u zadržavanju i zaključavanju i do 85% boje i čini je dugotrajno vibrantnom čak i do 8 nedelja

K-PAK multi-aktivna formula sastoji se od mega-doza revolucionarnih tehnologija pod nazivom Bio-Advanced Peptide™ i Quadramine® complex – dve najmoćnije rekonstruktivne tehnologije koje obnavljaju i jačaju kosu precizno tačno gde je to kosi potrebno i kada joj je potrebno.

Sastav:

 • Afričko Manketi ulj – bogat izvor vitamina E, u prirodi poznato kao odlična zaštita od izbleđivanja boje, zaštite od spoljašnjih zagađivača i nadopunjuje izgubljene lipide, te vraća kosi gipkost.
 • Keratin – zaštitni protein koji se prirodno i nalazi u kosi, aktivno traži oštećene zone u dlaci i pomaže u njihovoj obnovi zamenom izgubljenih proteina. Rezultat? Jača kosa zdravijeg izgleda.
 • Argan ulje – sadrži moćnu kombinaciju vitamina E, antioksidanata i esencijalnih zasićenih masnih kiselina koji pomažu u hidrataciji i intenzivnoj nezi kose.
 • Smart Release Technology –  jedinstveni JOICO sistem za isporuku lipozoma sadrži kombinaciju regenerišućih sastojaka ulje šipurka, arginin i keratin, koji se neprekidno oslobađaju svakim pokretom i dodirom kose, kako bi popravio, ojačao i zaštitio kosu od kumulativnih efekata svakodnevnog oblikovanja.

Način upotrebe:

 • 1-2 pumpice Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing Oil ulja naneti na vlažnu, peškirom prosušenu kosu.
 • Fenirati i oblikovati frizuru po želji.

Za najbolji efekat jake, zdrave, zaštićene, sjajne i dugotrajno vibrantne farbane kose koristiti Joico K-PAK Color Therapy šampon i regenerator.

*Joico proizodi za kosu se mogu kupiti u našim prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd salon na vodi.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing Oil – Ulje za visoki sjaj, negu i zaštitu boje kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …