JOICO K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector – Dvofazni tretman u spreju za zaštitu, oporavak i sjaj farbane kose 50ml

1030 RSD

K-PAK multi-aktivna formula sastoji se od mega-doza revolucionarnih tehnologija pod nazivom Bio-Advanced Peptide™ i Quadramine® complex – dve najmoćnije rekonstruktivne tehnologije koje obnavljaju i jačaju kosu precizno tačno gde je to kosi potrebno i kada joj je potrebno.

Travel size / mini pakovanje:
JOICO K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector dvofazni tretman u spreju za zaštitu, oporavak i sjaj farbane kose 50ml

Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock tretman sadrži maksimalnu moguću koncentraciju Joico Quadramine Complex-a. Ovaj proizvod momentalno oporavlja oštećenu farbanu kosu ostavljajući je sa odmah primetnim rezultatima. Poboljšava elastičnost, jača kosu i daje joj instant sjaj. Štiti je od toplote i čini je otpornom na lom i kidanje, popravlja teksturu i izgled. Posebno se preporučuje za obojenu kosu, lomljivu, hemijski i fizički oštećenu kosu, umornu, slabu i beživotnu kosu.

 • Maksimalna koncentracija Quadramine Complex-a i Bio-Advanced Peptide Complex-a
 • Obnavlja strukturu kose pozitivno i negativno naelektrisanim proteinima
 • Kosa postaje i do 2x jača
 • Potpuna zaštita od UVA/UVB zračenja i toplote
 • Pomaže u zadržavanju i zaključavanju i do 82% boje i čini je dugotrajno vibrantnom čak i do 8 nedelja
 • Lanci 19 aminokiselina vezani su u tačnom redosledu koji omogućava obnovu oslabljenih ili oštećenih delova kose
 • Umanjuje pojavu ispucalih krajeva
 • Produžava postojanost boje
 • pH: 3,0-4,0

Sastav:
SMART RELEASE TECHNOLOGY  jedinstveni JOICO sistem za isporuku lipozoma sadrži kombinaciju regenerišućih sastojaka ulje šipurka, arginin i keratin, koji se neprekidno oslobađaju svakim pokretom i dodirom kose, kako bi popravio, ojačao i zaštitio kosu od kumulativnih efekata svakodnevnog oblikovanja.

KERATIN zaštitni protein koji se prirodno i nalazi u kosi, aktivno traži oštećene zone u dlaci i pomaže u njihovoh obnovi zamenom izgubljenih proteina. Rezultat? Jača kosa zdravijeg izgleda.

ARGAN ULJE  sadrži moćnu kombinaciju vitamina E, antioksidanata i esencijalnih zasićenih masnih kiselina koji pomažu u hidrataciji i intenzivnoj nezi kose.

AFRIČKO MANKETI ULJE  bogat izvor vitamina E, u prirodi poznato kao odlična zaštita od izbleđivanja boje i zaštite od spoljašnjih zagađivača.

Način upotrebe:

 • Joico K-PAK Color Therapy Multi-Perfector sprej dobro promućkati pa naprskati na vlažnu, peškirom prosušenu kosu.
 • Raščešljati kako bi se proizvod ravnomerno rasporedio.
 • Isfenirat i oblikovati frizuru po želji.

Za najbolji efekat jake, zdrave, zaštićene, sjajne i dugotrajno vibrantne farbane kose koristiti Joico K-PAK Color Therapy šampon i regenerator).

*Joico proizodi za kosu se mogu kupiti u našim prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd salon na vodi.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector – Dvofazni tretman u spreju za zaštitu, oporavak i sjaj farbane kose 50ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …