JOICO Lumishine Creme Developer 20 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 118ml

690 RSD

JOICO Lumishine Creme Developer 20 VOL (6%) 118ml: Profesionalni hidrogen za boje za kosu kompatibilan je sa svim permanentnim i polu-permanentnim JOICO Lumishine bojama za kosu.

Aktivira ArgiPlex tehnologiju nege unutar Joico Lumishine boja za kosu, pa je i jedini kompaktibilni razvijač koji se može koristiti u miksturama sa ovim bojama. Ostavlja kosu u dobroj formi sa minimum oštećenja u odnosu na ostale hidrogene dostupne u parfimerijama, daje najlepše rezultate boje, dugotrajnost i sprečava ispiranje boje sa kose. Formula je kremaste teksture što dozvoljava brzu, jednostavnu i preciznu aplikaciju. Može da se meša sa svim tonovima. Koristi se bojenje ton-na-ton, mešanje sa bojama u svrhu neutralisanja neželjenih odsjaja na kosi, kreiranja osnovne boje i podizanja svetline boje kose do 2 nivoa.

Moćna Joico ArgiPlex™ tehnologija obnavlja i štiti pokidane veze unutar dlake. Arginin, „pametna“ esencijalna aminokiselina, deluje unutar dlake, cilja slabe i pokidane veze ponovo ih vezujući spaja i ojačava. Rezultat: trenutno zdravija, lako upravljiva kosa sa 2X više sjaja.

Savet:
Za najbolje rezultate, nakon bojenja, kosu negovati Joico K-PAK Color Therapy ili Joico Color Endure proizvodima za farbanu kosu.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Nivo posvetljavanja i vreme delovanja:
Joico Creme Developer 20 VOL posvetljuje kosu do 2 tona. Koristi se za razvijanje boja u svrhu toniranjna, kreiranja osnovne boje ili neutralisanja neželjenih odsjaja na kosi.

Razmera:
Uvek se pridržavajte uputstva proizvođača iz ambalaže o odnosu boje i hidrogena. Joico Lumichine Creme Developer 20 VOL (6%) u razmeri 1:1 i vremenom delovanja 35min (a za otporne sede 45min)

VAŽNO:
Nivo svetline se dobija odabirom boje, ali i odabirom procenta hidrogena koji mešate sa bojom za kosu. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od preporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO Lumishine Creme Developer 20 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 118ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871