Kérastase Chronologiste Parfemsko ulje za kosu

5210 RSD

Kérastase Chronologiste Huile de Parfum: Parfem na bazi ulja za zaštitu krajeva kose od pucanja i elegantnu mirisnu završnicu. Dizajnirana za sve tipove kose.

Chronologiste Parfum en Huile je mirisno ulje koje se koristi nakon stilizovanja, za finalni efekat sjaja i mekoće. Mešavina čajeve ruže, svetlog drveta i mošusa sa uljanim ekstraktom Smirne-mirisne smole, obavija kosu senzualnim i suptilnim mirisom. Delikatno mirisna i vidljivo sjajna, kosa dostiže novi nivo lepote, dok pruža potpuno senzualno iskustvo za sva čula u kućnom režimu nege kose.

*Kerastase parfem za zaštitu kose od pucanja i prefinjenu mirisni doživljaj može se kupiti i u našim salonima: Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd na vodi i Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Stari grad.

KÉRASTASE CHRONOLOGISTE PARFUM EN HUILE: Parfem na bazi ulja za zaštitu kose od pucanja i elegantnu mirisnu završnicu. Dizajnirana za sve tipove kose.

Miris za Kerastase parfemsko ulje dizajnirao je čuveni stručnjak za luksuzne parfeme, Alberto Morillas. Chronologiste Parfum en Huile je mirisno ulje koje se koristi nakon stilizovanja, kao završni dodir sjaja i mekoće. Mešavina čajeve ruže, mošusa, jasmina, smirne i negujućih ulja, obavija kosu senzualnim i suptilnim mirisom. Delikatno mirisna i vidljivo sjajna, kosa dostiže novi nivo lepote, dok pruža potpuno senzualno iskustvo za sva čula u kućnom režimu nege kose.

Ključni sastojci:

  • Jasmine absolute i Myrrh ekstrakt – visoka koncentracija parfemskih nota Jasmina i Smirne za dugotrajni mirisni efekat.
  • Jedinstvena kombinacija negujućih i mirisnih ulja: Amla, Kukuruz, Kamelija, Argan – za intenzivnu negu, mekoću, sjaj i svilenkast osećaj na dodir
  • Vitamin F – esencijalne masne kiseline doprinose očuvanju hidratacije, poboljšanju zaštitne funkcije kože glave i prevenciju nastanka znakova starenja.

Način upotrebe:

  • Istisnuti 1-2 pumpice uljanog parfema na dlanove, utrljati pa ravnomerno naneti na suvu kosu nakon feniranja.
    (doza: 1 pumpica za tanku kosu, 2 pumpice za gustu kosu)
Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kérastase Chronologiste Parfemsko ulje za kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871