Besplatna dostava za sve narudžbine preko 5000 rsd

Dostava na teritoriji cele Srbije

Leonor Greyl BAIN TRAITANT À LA PROPOLIS – Blagi šampon sa propolisom protiv peruti

4590 RSD

Leonor Greyl BAIN TRAITANT À LA PROPOLIS: Blagi šampon sa propolisom protiv peruti i svraba

Ovaj šampon osigurava odličnu higijenu kože glave. Efikasno uklanja perut i osećaj svraba i umiruje osetljiv skalp. Njegova blaga formula omogućava svakodnevno korišćenje ukoliko je neophodno i daje trenutne rezultate.

Sastav:

  • Propolis: deluje antiseptički, protivupalno, sprečava razvoj mikroba
  • Čuvarkuća: deluje protiv upala, pomaže pri zarastanju rana i umiruje kožu glave
  • Veoma blaga formula za nežno uklanjanje svih nečistoća

*Leonor Greyl proizvodi za kosu se mogu kupiti i u našim prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Posle putovanja u Egipat 1994. godine, porodica Greyl je došla na ideju da ubaci propolis u šampon. Tamo su otkrili da je propolis korišćen u očuvanju mumija, zahvaljujući jakom antibakterijskom delovanju. Leonor Greyl Bain Traitant a la Propolis je prvi blagi šamponu protiv peruti za svakodnevnu upotrebu koji je predstavljen na tržištu. Bilo je potrebno 10 godina istraživanja da bi se dobila savršena formula koja nežno neguje kosu i čuva kožu glave od bakterija koje prouzrokuju neželjene promene i neugodan svrab.

Delovanje:

  • Leonor Greyl BAIN TRAITANT A LA PROPOLIS čisti kožu glave i osigurava savršenu higijenu
  • Odmah uklanja perut i neutrališe svrab
  • Blaga formula omogućava svakodnevo korišćenje

Način upotrebe:

  • Šamponirati dva puta: prvo šamponiranje je da bi se uklonile nečistoće sa kose i kože glave, dok uz drugo šamponiranje masirati kožu glave, pa ostaviti 3 munuta da aktivne supstance počnu da deluju kako bi se oporavio skalp.
  • Leonor Greyl BAIN TRAITANT A LA PROPOLIS naneti na mokro teme i masirati dodajući malu količinu tople vode. Kada se stvori pena ispirati dok ne počne da škripi pod prstima.

Saveti profesionalaca:

  • Pre šampona Leonor Greyl BAIN TRAITANT A LA PROPOLIS može se primeniti HULE APAISANTE (umirujuće protivupalno ulje eukaliptusa) u slučaju da je koža glave iritirana.
  • Leonor Greyl BAIN TRAITANT A LA PROPOLIS može se pomešati sa CREME AUX FLURS (krema od cveća) ukoliko je koža glave veoma suva ili iritirana (odnos mešanja 1:1). U ovom slučaju ostaviti mešavinu da deluje 10 minuta pre postepenog emulgovanja toplom vodom i ispiranja.
Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Leonor Greyl BAIN TRAITANT À LA PROPOLIS – Blagi šampon sa propolisom protiv peruti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871