Leonor Greyl BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES – Šampon za dugu, tanku, beživotnu kosu bez volumena

4190 RSD

Leonor Greyl BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES: Šampon za dugu, tanku, beživotnu kosu bez volumena

Šampon-krema sa algama daje dugoj, tankoj, beživotnoj kosi volumen, sjaj i snagu. Pomaže pri raščešljavanju, olakšava oblikovanje i neutrališe naelektrisanje. Uz Leonor Greyl Bain Volumateur Aux Algues nije potrebno koristiti kodicioner, pa samim tim ovaj tip kose ne mora da trpi dodatno otežavanje.

Sasatav:

  • Ekstrakti algi: zadržavaju vlagu, raščešljavaju i omekšavaju
  • Biljni ekstrakti bogati vitaminimai oligo-elementima: jačaju kosu
  • Veganski proizod

*Leonor Greyl proizvodi za kosu se mogu kupiti i u našim prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Leonor Greyl BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES je specijano formulisan da obezbedi volumen i olakša raščešljavanje. Klijenti sa dugom kosom su često morali da biraju između volumena i mekoće i lakoće raščešljavanja. Oslanjajući se na ekstrakt algi, Leonor Greyl rešava problem duge, tanke kose dajući joj volumen, čineći klijentima život jednostavnijim sa ovim 2 u 1 proizvodom, posle kojeg kondicioner nije potreban. Napravljen 2003. godine i od tada ne prestaje da oduševljava žene širom sveta.

Delovanje:

  • Leonor Greyl BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES daje jačinu i volumen
  • Raščešljava i nema potrebe za korišćenjem regeneratora
  • Leonor Greyl BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES je idealan šampon za slepljenu, mlitavu, beživotnu dugu kosu

Način upotrebe:

  • Leonor Greyl BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES naneti na mokro teme, emulgovati polako dodajući male količine vode. Kada se napravi pena dobro isprati.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Leonor Greyl BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES – Šampon za dugu, tanku, beživotnu kosu bez volumena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871