Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE – Šampon za oporavak veoma suve i oštećene kose

6490 RSD

Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE: Šampon za oporavak veoma suve i oštećene kose

Ovaj moćni šampon baziran isključivo na kvalitetnim prirodnim sastojcima, brzo regeneriše izrazito suvu, krtu, lomljivu, oštećenu i farbanu kosu. Leonor Greyl Reviviscence šampon takođe je idealan za kosu koja je pretrpela hemijska i strukturalna oštećenja kao što su keratinsko ispravljanje ili minival. Luksuzni sastojci omogućavaju brz oporavak kose i zaštitu od daljih oštećenja. Hrani, neguje, ojačava, štiti, olakšava raščešljavanje, vraća sjaj i elastičnost.

Sastav:

  • Ekstrakti amaranta – hrane i daju sjaj
  • Morska lavanda – regeneriše i ojačava
  • Proteini svile -jačaju, omekšavaju, raščešljavaju i štite kosu od oštećenja

*Ovaj Leonor Greyl šampon za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd na vodi i Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Rešavajući probleme nastale farbanjem i stalnim feniranjem koji kosu čine veoma lomljivom i beživotnom, 2009. godine Tom Brooks predstavlja šampon koji vraća život i najoštećenijoj kosi. U istoj liniji kao i Leonor Grey MASQUE QUINTESSENCE, ovaj šampon bogat prirodnim ekstraktima oporavlja i podmlađuje najsuvlju i najoštećeniju kosu u momentu. Više puta nagrađivani Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE je prava nega koja se oslanja na sva znanja iz botanike i veštine u pravljenju formula.

Delovanje:

  • Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE je prilagođen svim tipovima oštećene i suve kose: dugoj, farbanoj, kovrdžavoj, ispravljanoj ili kosi sa mini-valom
  • Omekšava i olakšava stilizovanje
  • Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE hrani i oporavlja, vraća sjaj i nežnost
  • Olakšava rašćešljavanje

Saveti za upotrebu:

  • Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE naneti na mokru kosu  i masirati dodajući malu količinu vode. Kada se stvori pena Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE ispirati dok kosa ne počne da škripi pod prstima.
Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Leonor Greyl SHAMPOOING REVIVISCENCE – Šampon za oporavak veoma suve i oštećene kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871