Schwarzkopf MAD ABOUT CURLS TWISTER DEFINITION – Krema za definisanje kovrdža

2500 RSD

Schwarzkopf MAD ABOUT CURLS TWISTER DEFINITION – Krema za definisanje kovrdža. Dizajnirana za normalnu do grubu kosu, sa srednjim do gusto zbijenim kovrdžama (tip 3B-3C)
Schwarzkop Mad About Curls je linija specijalno dizajnirana za prirodno kovrdžave kose kojima je neophodna nega i kontrrola oblika. Opšte poznato je da su prirodno kovrdžave kose prirodno suve i grublje od umereno talasaste i normalne kose. Ova linija u par koraka vraća sve neophodne elemente za lep i zdrav izgled.

Twister Definition krema obogaćena je uljem iz semena Jojobe, pruža odličnu kontrolu nad neposlušnim kovrdžama, neutrališe naelektrisanje, razdvaja i definiše kovrdže. Formula sadrži Aquarine kompleks koji pomaže suvim i grubim kovrdžama da zadrže dovoljno vlage, elastičnosti i sa oblikom koji traje. Smiruje neposlušne kovrže, neutrališe frizz-efekat, definiše kovrdže i daje im sjaj, jača kosu i pruža zaštitu od toplote do 80ºC.

Schwarzkopf Professional Mad About Curls Twister Definition krema za definisanje kovrdža

Način upotrebe: 

  • Naneti kremu za kovrdže na vlažnu, peškirom prosušenu kosu.
  • Ne ispirati.
  • Stilizovati po želji.

Savet:
Proizvod se može koristiti svakodnevno.
Kovrdžavu kosu nikad ne trljati peškirom prilikom sušenja, već uviti u turban i pustiti da peškir upije višak vode. Takođe, kovrdžavu kosu nije dobro ostaviti da se u potpunosti osuši bez upotrebe toplog vazduha. Za sušenje kovrdžave kose koristiti nastavak za fen, tzv. Difuzer i sušiti kosu gužvanjem i pritiskanjem uz glavu. Skalp je neophodno dobro osušiti, dok je u krajevima poželjno ostaviti tek blago vlažnu.

*Ovu Schwarzkopf kremu za kovrdžavu kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Schwarzkopf MAD ABOUT CURLS TWISTER DEFINITION – Krema za definisanje kovrdža“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871