MOROCCANOIL Tretmansko arganovo ulje za kosu 200ml

9299 RSD

MOROCCANOIL TREATMENT OIL 200ml – Moroccanoil tretmansko arganovo ulje za kosu dizajnirano za sve tipove kose, za zdravu, svilenkastu kosu punu sjaja i života. Ova svestrana i hranjiva formula može da se koristiti kao sredstvo za dubinsku regeneraciju i poboljšanje strukture kose, za oblikovanje kose i kao finiš proizvod. Ubrzava vreme sušenja, poboljšavajući kvalitet kose pri svakom koraku. Savršeno se dopunjava sa drugim proizvodima Moroccanoil brenda kao i ostalih brendova. Formula ne sadrži alkohol, lako se apsorbuje i vraća kosi izgubljene proteine i snagu, bogata je antioksidantima, vitaminima i proteinima koji hrane kosu i vraćaju joj sve izgubljene materije za zdrav izgled kose. Formula je veoma razmaziva i odmah se upija kako bi popunila šupljine stvorene toplotom, mehaničkim stilizovanjem i hemijskim oštećenjima, kao i nepovoljnim spoljašnjim uticajima. Ne otežava i ne masti kosu. 

Zaštićena i potpisana formula je prvi tretman na bazi ulja koji je predstavljen na tržištu profesionalnih proizvoda za negu kose. Dostupan je i u varijanti za tanku i svelo bojenu kosu, laganije ali isto intenzivne formule, Moroccanoil Treatment oil Light.

 

Način upotrebe: Nanesite malu količinu na vlažnu čistu, isfrotiranu kosu, od sredine do krajeva. Osušite fenom ili pustite da se osuši prirodno. Može se naneti i na suvu kosu nakon sušenja fenom da bi se obuzdali neposlušni pramenovi ili regenerisali suvi, ispucali krajevi. Pre farbanja kose, nanesite količinu od 2-5 pumpica ili više, u zavisnosti od tipa kose, direktno na suvu kosu kako bi izravnali porozna oštećenja i omogućili ravnomerno nanošenje boje. Isto tako može se dodati jedan i po čep (5 mililitara) bilo kojem miksu boja radi krajnje zaštite, sjaja i maksimalnog upijanja boje.

Moroccanoil tretmansko ulje dostupno je i u pakovanju od 100ml i 25ml.

*Moroccanoil proizode za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Moroccanoil Treatment Oil tretmansko ulje za sve tipove kose

Način upotrebe:

 • Kao stajling, zaštita i završni efekat: 
  Formula podjednako efikasno deluje na mokroj i suvoj kosi. Mala količina Moroccanoil Tretment oil ulja naneta na mokru kosu značajno olakšava oblikovanje i smanjuje vreme sušenja. Ukoliko se koristi na suvoj kosi, eliminisaće nepoželjno kovrdžanje i friz efekat i učiniće kosu glatkom i zaštićenom od prirodnih negativnih uticaja iz okoline.
 • Pre, u toku i nakon hemijskih procesa:
  Bojenje kose i ostali hemijski procesi mogu negativno uticati na kutikulu i korteks dlake, jer dolazi do oštećenja aminokiselina, zbog čega dlaka postaje suva i krta. Moroccanoil Tretment oil je bogat proteinima i antioksidantima koji pomažu u obnavljanju, pune dlaku hranljivim materijama i jačaju je od korena do vrhova.
  Naneti 2-3doze (~5ml) Moroccanoil Treatment oil direktno na suvu kosu i masirati. Na ovaj način se popunjavaju sva oštećenja na kosi, pa će se i boja mnogo bolje apsorbovati. Takođe, sprečava nastajanje oštećenja usled hemijskih procesa.
  Par kapi Moroccanoil treatment oil možete dodati u boju radi povećanja sjaja i postizanja još veće dubine boje. Nemojte kvasiti kosu pre nanošenja boje.
 • Relaksiranje-ispravljanje kose:
  Pripremiti kosu na uobičajen način. Pre nanošenja proizvoda za ispravljanje (relaxer), naneti Moroccanoil Treatment oil direktno na kosu i lagano masirajte. Dodati 3-5ml ulja u proizvod za ispravljanje. Na ovaj način se mogu sprečiti oštećenja koja nastaju kao posledica ovog procesa.
 • Ekstenzije:
  Moroccanoil Treatment oil ulje je vrlo efikasno za oživljavanje, regenerisanje i raščešljavanje ekstenzija i nadogradnje. Smanjuje statički elektricitet i pomaže očuvanju ekstenzija i nadogradnje.
  Preparat naneti na celu dužinu , 8cm ispod spoja sa kosom.

Napomena:
Kao pioniri revolucionarnog otkrića i značaja argana, kao i svih njegovih svojstava i mogućnosti, Moroccanoil kompanija uvodi na tržište proizvode za negu kose i kože bazirane na ovoj jedinstvenoj formuli. Svi proizvodi Moroccanoil brenda su sa veoma upečatljivim, nezaboravnim mirisom, pa je veoma jednostavno prepoznati original među mnoštvom kopija. Svi proizvodi su u tamnim bočicama, zaštićenim od svetlosti, kako ne bi gubili svoja čudotvorna svojstva. Etikete su označene zaštićenim matrix-kôd sistemom, dok prepoznatljivu ambalažu prate zaštitne boje, kombinacija tirkizne i narandžaste boje koja asocira na more i peščane plaže obasjane suncem.

Proizvođač

Zapremina

Brand

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MOROCCANOIL Tretmansko arganovo ulje za kosu 200ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871