OLAPLEX INTRO KIT – Olaplex No.1 i Olaplex No. 2 formula za dubinsku obnovu i jačanje kose

41599 RSD

OLAPLEX INTRO KIT – formula za dubinsku obnovu i jačanje kose, OLAPLEX No.1 i OLAPLEX No.2 dizajnirana za hemijski tretiranu oštećenu kosu. Inovativni Olaplex sistem je namenjen za oporavak i rekonstrukciju strukture kose, unutrašnje snage i jačine.

Olaplex ne sadrži silikone, sulfate, ftalatalate, DEA (diathanolamine), aldehaide. Povezuje prekinute disulfidne sumporne veze u kosi koji se lome kao posledica termičkih, mehaničkih i hemijskih tretiranja kose. Brazilsko ispravljanje kose, mini val, blanš, pramenovi, balayage, ombre, šatiranje kose, toniranje i bojenje kose, oštećena kosa je prošlost!

*Olaplex set se može naručiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd-Olaplex

Olaplex tretman je sistem za dubinsku rekonstrukciju kose koji se sastoji od tri koraka, tri etape. Olaplex No.1 i No.2 je sistem koji se radi isključivo kao salonski tretman, pod kontrolom profesionalaca . Meša se sa svim bojama za kosu i svim posvetljivačima (dekolorantima) bez straha od hemijskog oštećenja dlake. Proizvod No.3 je itekako preporučljiv za kućnu upotebu.

Olaplex Mini set sadrži jedno pakovanje Olaplex No.1 od 525ml i dva pakovanja Olaplex No.2 od 525ml.

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „OLAPLEX INTRO KIT – Olaplex No.1 i Olaplex No. 2 formula za dubinsku obnovu i jačanje kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871