Revlon Professional NUTRI COLOR CREME 1002 – Maska za kosu za neutralisanje neželjenih tonova

1599 RSD

Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 nežna ljubičasto pigmentisana hranljiva krema za kosu, maska za osvežavanje boje, negu i hidrataciju farbane kose. 

Formula Revlon Nutri Color kreme sa novom INSTA-PIC tehnologijom je na bazi voćnih AHA kiselina, bez amonijaka i peroksida neguje, hrani i hidrira farbanu kosu. Obogaćena je polimerima za visok sjaj i zaštitu kose od negativnih spoljašnjih uticaja. Prijatnog je i svežeg voćnog i cvetnog mirisa.

Balansirana pH vrednost ove pigmentisane maske za kosu (pH 4,5-5) u potpunosti čuva integritet kose. Kosi pruža visok sjaj jer zaglađuje i polira kutikulu, odnosno površinu dlake. Ima antistatičko dejstvo pa neutrališe naelektrisanje kose.

Revlon Nutri Color Creme 1002 sadrži jonizujuće violet pigmente koji trenutno deluju na kosu, osvežava boju i neutrališe neželjene žute pigmente sa kose u roku od samo 3 minute. Idealna je za osvežavanje boje između dva farbanja.

Način upotrebe:

1. Za osvežavanje boje:

    • Naneti Revlon Nutri Color Toning Filter kremu 1002 na čistu, peškirom prosušenu kosu, četkicom ili dlanovima.
    • Raščešljati kako bi se maska ravnomerno rasporedila po kosi.
    • Ostaviti da deluje 3 minuta. Temeljno isprati hladnom vodom dok voda ne postane čista.

2. Fantassy efekat:

    • Naneti Revlon Nutri Color Toning Filter kremu 1002 na unapred posvetljenu kosu, na dužinu i krajeve.
    • Ostaviti da deluje 15 minuta. Temeljno isprati hladnom vodom dok voda ne postane čista.

Napomena:
Tokom nanošenja nositi rukavice. Ako boju kojim slučajem nanesete na kožu, uklonićete je tako što ćete natopiti vaticu u mešavinu šampona i vode i obrisati.

Kraće vreme delovanja na kosi, Revlon Nutri Color Toning Filter kreme 1002 daje pastelnije i mekše nijanse, dok duže vreme delovanja daje živopisnije, jače nijanse. Naravno, rezultati su bolji ukoliko je kosa na koju se Nutri Color Crema nanosi, svetlija.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Revlon Professional NUTRI COLOR CREME 1002 – Maska za kosu za neutralisanje neželjenih tonova“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871