Revlon Professional NUTRI COLOR CREME 411 – Maska za osvežavanje boje farbane kose, pepeljasto braon

1599 RSD

Nutri Color Filter Cream 411 pepeljasto braon – pigmentisana hranljiva krema za kosu, maska zaosvežavanje boje, negu i hidrataciju farbane kose. 

Formula Nutri Color kreme sa novom INSTA-PIC tehnologijom je na bazi voćnih AHA kiselina, bez amonijaka i peroksida neguje, hrani i hidrira farbanu kosu. Obogaćena je polimerima za visok sjaj i zaštitu kose od negativnih spoljašnjih uticaja. Prijatnog je i svežeg voćnog i cvetnog mirisa.

Balansirana pH vrednost ove pigmentisane maske za kosu (pH 4,5-5) u potpunosti čuva integritet kose. Kosi pruža visok sjaj jer zaglađuje i polira kutikulu, odnosno površinu dlake. Ima antistatičko dejstvo pa neutrališe naelektrisanje kose.

Nutri Color Creme 411 sadrži jonizujuće hladno pepeljasto braon pigmente koji trenutno deluju na kosu, osvežava i oživavlja boju kose u roku od samo 3 minute. Idealna je za osvežavanje boje između dva farbanja.

 

Način upotrebe:

1. Za osvežavanje boje:

    • Naneti Nutri Color kremu 411 na čistu, peškirom prosušenu kosu, četkicom ili dlanovima.
    • Raščešljati kako bi se maska ravnomerno rasporedila po kosi.
    • Ostaviti da deluje 3 minuta. Temeljno isprati hladnom vodom dok voda ne postane čista.

2. Fantassy efekat:

    • Naneti Nutri Color kremu 411 na unapred posvetljenu kosu, na dužinu i krajeve.
    • Ostaviti da deluje 15 minuta. Temeljno isprati hladnom vodom dok voda ne postane čista.

Napomena:
Tokom nanošenja nositi rukavice. Ako boju kojim slučajem nanesete na kožu, uklonićete je tako što ćete natopiti vaticu u mešavinu šampona i vode i obrisati.

Kraće vreme delovanja na kosi, Revlon Nutri Color Filter krema daje pastelnije i mekše nijanse, dok duže vreme delovanja daje živopisnije, jače nijanse. Naravno, rezultati su bolji ukoliko je kosa na koju se Nutri Color Crema nanosi, svetlija.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Revlon Professional NUTRI COLOR CREME 411 – Maska za osvežavanje boje farbane kose, pepeljasto braon“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …