Revlon Professional NUTRI COLOR CREME 700 – Maska za negu i intenzivno toniranje kose u zelenoj boji

1599 RSD

Revlov Nutri Color Creme 700 hranljiva krema za kosu u zelenoj boji, maska za negu, hidrataciju i neutralisanje crvenog odsjaja na kosi 

Revlon Professional Nutri Color Creme imaju formule ne samo za obnavljanje iintenziviranje boja, već i kreiranje mešavina, novih personalizovanih pastelnih ili jarkih živopisnih boja i nijansi.

Takođe, Revlon Formula Nutri Color krema je na bazi voćnih AHA kiselina, bez amonijaka i peroksida. Obogaćena je polimerima za visok sjaj i zaštitu kose od negativnih spoljašnjih uticaja. Prijatnog je i svežeg voćnog i cvetnog mirisa.

Balansirana pH vrednost ove pigmentisane maske za kosu (pH 4,5-5) u potpunosti čuva integritet kose. Kosi pruža visok sjaj jer zaglađuje i polira kutikulu, odnosno površinu dlake. Ima antistatičko dejstvo pa neutrališe naelektrisanje kose.

Revlon Nutri Color Creme 700 sadrži jonizujuće zelene pigmente koji trenutno deluju na kosu, osvežava postojeću boju i neutrališe neželjene crvene pigmente sa kose u roku od samo 3 minute. Idealna je za postizanje intenzivnih, modernih zelenih tonova (na svetlijoj/blajhanoj kosi) i osvežavanje boje između dva farbanja.

U ponudi su i sledeće nijanse, za neutralisanje neželjenih odsjaja na kosi, za osvežavanje boje između dva farbanja i za kreiranje različitih jarkih ili pastelnih nijansi:

Nema na zalihama

Način upotrebe:

1. Za osvežavanje boje:

    • Naneti Nutri Color kremu 700 na čistu, peškirom prosušenu kosu, četkicom ili dlanovima.
    • Raščešljati kako bi se maska ravnomerno rasporedila po kosi.
    • Ostaviti da deluje 3 minuta. Temeljno isprati hladnom vodom dok voda ne postane čista.

2. Fantassy efekat:

    • Naneti Nutri Color kremu 700 na unapred posvetljenu kosu, na dužinu i krajeve.
    • Ostaviti da deluje 15 minuta. Temeljno isprati hladnom vodom dok voda ne postane čista.

Napomena:
Tokom nanošenja nositi rukavice. Ako boju kojim slučajem nanesete na kožu, uklonićete je tako što ćete natopiti vaticu u mešavinu šampona i vode i obrisati.

Kraće vreme delovanja na kosi, Revlon Nutri Color Creme daje pastelnije i mekše nijanse, dok duže vreme delovanja daje živopisnije, jače nijanse. Naravno, rezultati su bolji ukoliko je kosa na koju se Nutri Color Crema nanosi, svetlija.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Revlon Professional NUTRI COLOR CREME 700 – Maska za negu i intenzivno toniranje kose u zelenoj boji“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871