Schwarzkopf BC REPAIR RESCUE NUTRI SHIELD-Serum za zaštitu oštećene kose od toplote

(1 recenzija korisnika)

2140 RSD

Schwarzkopf Professional BC REPAIR RESCUE NUTRI SHIELD – serum za zaštitu oštećene kose od toplote dizajniran za oštećenu kosu bez živahnosti. Schwarzkopf Professional BC Repair Rescue Nutri Shield je intenzivni, dvostruki, „2 u 1“ serum za potpuni oporavak i zaštitu kose od toplote. Ne ispira se i ne otežava kosu. BC Repair Rescue obnavlja oštećenja stara do 3 godine* u samo jednoj primeni. Dubinski rekonstruiše dlaku. Štiti kosu od oštećenja i vraća kosi prirodnu gipkost, sjaj i mekoću.

Benefiti: Ubrzava proces sušenja kose Zaštita od toplote do 230°C (pogodno za presu, figaro, kupu i ostale stajlere). Pruža mek i svilenkasti osećaj Sprečava naelektrisanje kose zbog gubitka vlažnosti Ostavlja dugotrajan i prijatan miris u kosi.

Način upotrebe: Malu količinu BC Repair Rescue Nutri Sheld seruma naneti na vlažnu, peškirom prosušenu kosu, pre stilizovanja toplotnim alatom. Ne ispirati.

Savet: Za najbolje rezultate, BC Nutri Shield serum za zaštitu oštećene kose koristiti u kombinaciji sa Schwarzkopf BC Repair Rescue proizvodima za negu kose, i obavezno pre korišćenja toplotnih alata za stilizovanje kose.

Brand

Proizvođač

Zapremina

1 recenzija za Schwarzkopf BC REPAIR RESCUE NUTRI SHIELD-Serum za zaštitu oštećene kose od toplote

  1. ivanapopadic9 (potvrđen vlasnik)

    Ovo je drugi put da sam ga narucila, jer je zaista kosa prelepa posle njega. Traje dugo,iako sam ga stavljala ponekad i samo zbog mirisa. Kosa je mekanija, ravnija, sjajnija i lepo mirise.
    U kombinaciju sa nekom boljom maskom za kosu zaista pomaze da se kosa zastiti.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.