Schwarzkopf BC SUN PROTECT SPRAY CONDITIONER-Neispirajući regenerator u spreju za zaštitu kose od sunca

1349 RSD

Schwarzkopf BC SUN PROTECT SPRAY CONDITIONER – neispirajući regenerator u spreju za zaštitu kose od štetnog uticaja sunčevih zraka dizajniran za kosu izloženu suncu, vetru, slanoj ili hlorisanoj vodi. Sunce je nemilosrdno prema kosi i koži. Jedina razlika je što na koži to osetimo uz neprijatan osećaj peckanja i zatezanja, crvenila, alergija, opekotina ili ljuštenja kože. Kosa je takođe izložena i sklona oštećenjima samo što posledice osetimo kasnije. Sunce, more, pesak, vetar i hlor negativno utiču na zdravlje i izgled kose pa ona postaje suva, mat, beživotna, krta, kida se i puca. Kako do ovoga ne bi došlo, kosu je neophodno zaštititi, negovati i nahraniti pre i posle izlaganja ovim štetnim uticajima. Schwarzkopf BC Sun Protect linija proizvoda za zaštitu kose od sunca sa trostrukom zaštitom kose u trenu pruža neophodnu rehidrataciju, negu, zaštitu, zaglađenost, sjaj i lakoću oblikovanja i raščešljavanja. UVA/UVB filteri blokiraju štetne zrake, dok bogata negujuća ulja regenerišu oštećenu kosu dajući joj lep i negovan izgled.

Način upotrebe: Pre upotrebe dobro promućkati Poprskati na peškirom prosušenu kosu od sredine ka krajevima, izbegavajući koren Raščešljati gustom četkom za kosu kako bi se regenerator ravnomerno rasporedio po kosi. Ne ispirati.

Savet: Za najbolje rezultate, BC Sun Protect regenerator u spreju koristiti posle šamponiranja BC Sun Protect šamponom za negu kose od sunca, a nakon regeneratora naneti BC Sun Protect Shimmer Oil, svetlucavo ulje za zaštitu kose od sunca.

Nema na zalihama

Kompletna Schwarzkopf Bonacure Sun linija za zaštitu kose od sunca sadrži: Monoi Oil de Tahiti (mirisno ulje cveta Tiare sa Tahitija), koji dubinski hidrira, neguje i obnavlja kosu, čini je glatkom, svilenkastom i sjajnom. Monoi ulje izuzetno pomaže pri ublažavanju oštećenja kose nastala prilikom izlaganja suncu. Vitamin E štiti kosu od slobodnih radikala čineći je otpornom na oštećenja, štiti boju kose od izbleđivanja, dok „Amino Cell Rebuild Technology“ inovativna tehnologija za ćelijsku reparaciju duboko prodire unutar dlake, obnavlja strukturu i vraća snagu i gipkost.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Schwarzkopf BC SUN PROTECT SPRAY CONDITIONER-Neispirajući regenerator u spreju za zaštitu kose od sunca“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871