TIGI Bed Head Manipulator Matte – Vosak za kosu 57g

2049 RSD

TIGI Bed Head Manipulator Matte vosak-pasta za kosu pruža celodnevno jako držanje sa odličnom kontrolom i definicijom frizure. Kosi daje lagani, suptilni mat finiš. Preporučuje se za kratke i srednje dužine kose. 

Manipulator Matte vosak-pasta sadrži pčelinji vosak, pa dozvoljava stilizovanje frizure i njeno redizajniranje, lepo razdvaja pramenove, učvršćuje kosu i pruža zaštitu od vlage. Idealan je za sve tipove kose. Za ravnotežu hidratacije kose zaslužan je glicerin koji je jedan od glavnih sastojaka, a mikstura karnuba voska i prirodnog pčelinjeg voska zaduženi su za definiciju i učvršćivanje kose.

Formula Bad Head Manipulator Matte voska-paste za kosu sadrži:

  • pčelinji vosak kosi daje strukturu i punoću, pružajući joj držanje, maksimalnu teksturu bez veštačkog sjaja,
  • karnuba vosak je čvršći prirodni vosak koji kosi pruža čvrsto, ali fleksibilno držanje sa dugotrajnim efektom, pa se zbog njega frizura sa lakoćom može preoblikovati,
  • glicerin pomaže pri održanju hidratacije kose.

Mirisna nota: Pina Colada

Način upotrebe: Naneti na vlažnu kosu za jače držanje, ili na suvu kosu za definisanje oblika, razdvajanje pramenova, teksturu i mat efekat.

*Bed Head proizvode za kosu možete naručiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TIGI Bed Head Manipulator Matte – Vosak za kosu 57g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871