Toner za kosu JOICO BLONDE LIFE QUICK TONE LIQUI-CREME Clear – Toner za razblaživanje pigmenata i usporavanje procesa

1640 RSD

Toner za kosu Joico Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toner Clear: Toner za razblaživanje pigmenata i usporavanje procesa

Da li je 5 minuta dovoljno malo?! Toliko je potrebno za postizanje fenomenalne plave boje kose!

Zahvaljujući tehnologiji protiv krtosti i kidanja kose i mešavinom hranjivim egzotičnim uljima koja daju maksimalan sjaj, ova polutrajna Blonde Life linija Sand, Silver, Violet i Clear omogućava postizanje savršenih plavih boja brže nego ikada ranije.

Joico Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toner Clear: toner za dodatne mogućnosti prilagođavanja boje, pomaže u usporavanju 5-minutnog procesa deponovanja pigmenata, ako je to potrebno na gustoj, gruboj ili jako poroznoj i oslabljenoj kosi.

Karakteristike i prednosti:

 • Vrhunska ušteda vremena, trenutno toniranje za max. 5 minuta
 • Sand, Silver i Violet mogu se mešati međusobno za savršenu korekciju tona i postizanje najlepših rezultata
 • Clear se može mešati sa Sand, Silver ili Violet kako bi se razblažili pigmenti ili usporio proces za lakšu kontrolu delovanja
 • Jedinstvena kremasto-tečna formula ima savršenu viskoznost za brzo nanošenje iz bočice, a istovremeno brzo, ravnomerno deponovanje pigmenata
 • Formula je obogaćena arginiom, najpresudinojm aminokiselinom koja štiti kosu od kidanja, pucanja i loma i utiče na jačanje veza unutar dlake
 • Obogaćen jedinstvenom Blonde Life mešavinom egzotičnih ulja
 • Daje dugotrajne rezultate
 • Ne sadrži amonijak
 • Nežan svež miris bergamota, irisa i sandalovine

Ključni sastojci: 

ARGININE – prirodna aminokiselina ključna za snagu kose i otpornost na kidanje i lom.
ARGIPLEX – tehnologija zdrave kose, jača dlaku i smanjuje kidanje i lomljivost, gradi veze unutar dlake, pomažu u zadržavanju dugotrajnih rezultata živih boja, intenzivnog sjaja i zdravog izgleda kose.
PATENTIRANI CONDITIONING COMPLEX – Super kondicioni „štit“ oblaže dlaku kako bi zaštitio oštećenu kosu do sledeće usluge bojenja, dajući joj neophodnu vlagu, mekoću i intenzivni sjaj.
QUADRAMINE® COMPLEX – ekskluzivna mešavina molekula proteina različitih veličina i teža, koji se brzo lepe u oštećene zone dlake kako bi se omogućila maksimalna rekonstrukcija od kutikule do korteksa.
MONOI OILretka, egzotična mešavina kokosovog ulja i cveta gardenije sa Tahitija, pomaže u borbi protiv statičkog elektriciteta, pojačava sjaj i štiti kosu od oštećenja iz okoline.
TAMANU OILbogat jugoistočnoazijski UV apsorber ojačan sa Omega-6 i Omega-9 kiselinama, pomaže u  intenzivnoj, dubinskoj hidrataciji kose, daje kosi brilijantan sjaj i vraća joj elastičnost.

Uputstvo za mešanje:
Toner za kosu Joico Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toner Clear meša se sa drugim tonerima u razmeri prema potrebi, i Joico LumiShine Developer razvijačem 5 Volume u razmeri 1:1.

Uputstvo za aplikaciju:

 • Toner za kosu Joico Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toner se nanosi aplikatorom.
 • Kada se meša u bočici-aplikatoru prvo se dodaje razvijač, a zatim boja.
 • Nakon toga, dobro promućkati da se ove dve komponente sjedine.
 • Naneti na vlažnu, peškirom prosušenu kosu, ili na potpuno suvu (prethodno izblajhanu), ili na prethodno farbanu kosu u svrhu osvežavanja tona.

Vreme delovanja:
Do 5 minuta na prethodno izblajhanoj kosi ili duže do željenog tona. Ne zagrevati.

Savršena nijansa za 5 minuta ili manje! To je sve što je potrebno za brzu i fenomenalnu plavu kosu uz Joico Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Tonere – brz i moćan način da začinite svoju boju kose!

Joico Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toneri odlikuju se tehnologijom protiv kidanja i pucanja kose, kao i mešavinom hranljivih egzotičnih ulja za maksimalan sjaj.

 

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Toner za kosu JOICO BLONDE LIFE QUICK TONE LIQUI-CREME Clear – Toner za razblaživanje pigmenata i usporavanje procesa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871