Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Wella Professionals BLONDOR SOFT BLONDE CREAM-Blanš u kremi za posvetljivanje kose u korenu

2699 RSD

Wella Professionals BLONDOR SOFT BLONDE CREAM: Blanš u kremi dizajniran za posvetljivanje kose u korenu

Dekolorant posebno preporučljiv za posvetljivanje kose pri temenu. Formula je nežnija za kosu i kožu glave u odnosu na blanš u prahu. Sadrži zaštitne lipide za zaštitu dlake od prekomernog gubitka vlage, sprečava velika oštećenja i isušivanje, dok ekstrakt kamilice ublažava iritacije i smiruje kožu. Wella Professionals Blondor Soft Blond krema daje nežne plave rezultate. Posvetljuje kosu do 7 tonova.

Načinin mešanja:

Wella Blondor Soft Blonde blanš u kremi meša se sa razvijačima Welloxon Perfect 6%, 9% ili 12% or Color Touch emulsion 1,9% or 4% u odnosu 1:1,5 do 1:2 u ne metalnoj posudi.

Ukoliko se radi aplikacija pri korenu uz skalp, Soft Blond blanš u kremi mešati sa maksimalno 6% razvijačem (20vol.)

Aplikacija:

  • Wella Soft Blonde blanš u kremi naneti na neopranu kosu.
  • Vreme delovanja zavisi od stanja kose kao i željenog rezultata, odnosno nivoa svetline kose.
  • Pažljivo pratiti delovanje proizvoda na svakih 5–10 minuta, tokom celog trajanja procesa izbeljivanja.
  • Maksimalno vreme delovanja ne sme biti više od 50 minuta.

Prva „VIRGIN“ aplikacija:
Prvo se aplicira na sredinu i krajeve, dok se zona uz koren aplicira nakon toga.

Zapremina

Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: Wella Professionals
Zemlja porekla: Nemačka
Uvoznik za Srbiju: Orbico Beauty d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

Ethylhexyl Stearate, Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Sodium Persulfate, Ammonium Persulfate, Magnesium Stearate, Carbomer, Xanthan Gum, Petrolatum, Disodium Edta, Silica, Bisabolol, Tocopherol.

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals BLONDOR SOFT BLONDE CREAM-Blanš u kremi za posvetljivanje kose u korenu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *