Wella Professionals COLORMOTION – Kondicioner za jačanje kose, zaštitu boje i blistav sjaj

1989 RSD

Wella Professionals COLORMOTION CONDITIONER: Kondicioner za jačanje kose, zaštitu boje i blistav sjaj 200ml

Zaštita boje ili nega od oštećenja kose ? Većini klijenata je potrebno i jedno i drugo. Wella Professionals spaja svoje 3 najbolje linije za negu kose u 1, ColorMotion+ čime se postiže zaštita boje do 8 nedelja, intenzivan sjaj i snažnija kosa od korena do vrha.

Wella Professionals ColorMotion+ kondicioner bogate formule za zaštitu površine dlake i održavanje vibrantnosti boje kose. Sprečava izbleđivanje boje, odnosno čuva dugotrajnost živih i sjajnih rezultate nakon bojenja kose. Wella Professionals ColorMotion+ kondicioner sa optimizovaniom pH vrednošću koja pomaže u zatvaranju kutikule nakon bojenja kose za bolju postojanost i dugotrajnu vibrantnost boje. Daje odlične rezultate u nezi dlake nakon farbanja. Obezbeđuje dugotrajnu zaštitu boje čak do 8 nedelja. Hranljivi sastojci pomažu u jačanju strukture kose kako bi kosa ostala jaka i zdrava.

*Wella Professionals ColorMotion+ kondicioner za farbanu kosu može se kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

 

 

Način upotrebe: 

  • Ravnomerno naneti na čistu, peškirom prosušenu kosu.
  • Raščešljati i ostaviti da deluje minut-2.
  • Isprati.

Za jaču kosu i dugotrajnu zaštitu boje koristiti uz Wella Professionals ColorMotion šampon i ColorMotion masku.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals COLORMOTION – Kondicioner za jačanje kose, zaštitu boje i blistav sjaj“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871